Kabouterland Exloo

Kidsproof Hotspot – Kabouterland (Exloo)

In je eigen dorp of stad weet je de leuke kidsproof hotspots misschien wel te vinden, maar waar zijn ze te vinden in een andere leuke plaats in Nederland? Waar kunnen papa en mama relaxed een kopje koffie drinken en de kinderen lekker spelen (met andere kids). Waar hebben ze de lekkerste kidsproof menukaart? Of juist de meeste ruimte om je kinderwagen te parkeren? In deze reeks delen verschillende mama’s hun favoriete plek waar ze graag met hun kids komen. Vandaag deelt Elke haar favo spot Kabouterland Exloo.

Elke (blogger op elkeblogt.net) deelt graag met jullie haar favoriete kidsproof hotspot.

De kidsproof hotspot van Elke is Kabouterland. Het is het park in het hart van Exloo, een mooi Drents dorpje. Naast het Kabouterland heeft Exloo ook een prachtige omgeving om bijvoorbeeld je vakantie te vieren.

Het Kabouterland is gemakkelijk te bereiken, ligt aan de Zuiderhoofdstraat 11 en heeft gratis parkeergelegenheid. Elke is hier minimaal 1x per jaar met haar zoontje te vinden. “Het is een gezellig parkje voor jonge kinderen. Alles is lekker kneuterig en is kabouterthema. Er zijn leuke speeltuintjes, dieren en je komt overal kabouters tegen”

De diverse speeltuintjes bevinden zich zowel binnen als buiten. Als kind ga je op zoek naar geheimzinnig konijenhollen en kun je kabouters van dichtbij begluren. Éen groot avontuur!

Het is een erg leuk park voor kinderen en volwassenen om je een middag te vermaken

Elke bedankt voor jouw bijdrage! Het is zeker een leuke (en mooie) omgeving voor de kinderen in verschillende leeftijden.

Jouw favoriete hotspot ook delen? Lees hier meer over de rubriek ‘Kidsproof Hotspot’ en vul gelijk het online formulier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *