stapeltoren little dutch

Feest! Winactie #1 – Nieses toys

Hoera! PS. Cheryl bestaat 1 jaar! En om dat te vieren geef ik samen met ontzettend leuke shops leuke prijzen weg om jullie te bedanken. Je maakt zowel kans op Instagram als op Facebook, dus dubbele winkans! Hoe gaaf is dat! En dit is de eerste.

Nieses toys

Denise Vlaanderen is eigenaresse en oprichtster van Nieses Toys. En hoe leuk is het dat ze net als PS. Cheryl deze week haar eerste verjaardag viert! Nieses Toys is een onzettend leuke webshop vol met speelgoed waar elk kind (maar ook zeker de mama’s) blij van wordt.

nieses toys

14 November 2017 mocht ik mij eindelijk inschrijven bij de KVK. Wat was ik blij dat ik na jaren nadenken eindelijk wist wat ik wilde gaan doen. Dat was niet het enige wat lastig was, want ojee! Er moest nog een naam komen! Een vriendin attendeerde me er op hoe kleine kinderen mijn voornaam uitspreken. Kleine kinderen vinden het vaak heel lastig om mijn volledige naam uit te spreken waardoor zij mij ‘Niese’ noemen; dus Nieses werd het!
Denise verkoopt online haar speelgoed en heeft als doel kinderen blij te maken op een duurzame manier. Daarom kiest ze voor het prachtige houten speelgoed te verkopen. Het afgelopen jaar stond voornamelijk in het teken bekendheid te krijgen en dat is gelukt! Maar gaat natuurlijk ook het komende jaar gewoon door.
Na een jaar waar ik trots op terug kan kijken weten inmiddels een hoop mensen mij te vinden en heb ik al heel veel kinderen blij mogen maken met het prachtige speelgoed. Ieder stuk speelgoed wat je vindt op mijn site is een stuk speelgoed waar ik zelf gek op ben en prachtig vind. Vind ik iets niet mooi dan zal ik het ook niet in de webshop plaatsen. Ik ben zo dankbaar dat ik mijn één jarig bestaan mag vieren.
Denise heeft nog veel toekomst plannen en die onder andere volgend jaar gerealiseerd worden. Maar waar ze nog écht van droomt is een Nieses Toys fysieke winkel. Ik hoop het ook Denise!

Stapeltoren van Little Dutch winnen?

Namens Nieses Toys mag ik de super gave stapeltoren van de populaire Little Dutch weggeven. Je maakt zowel kans op Instagram als op Facebook, dus dubbele winkansen! Wat moet je doen? Volg ons op Instagram (PS. Cheryl & Nieses Toys) en Facebook (PS. Cheryl & Nieses Toys) en volg de stappen uit de post om kans te maken op deze fantastische prijs! En wil je nóg een extra kans? Reageer dan onder aan dit blogbericht dat je mee doet met je Instagram of Facebook naam. Volgende week zaterdag maken we de winnaars bekend! Heel veel succes!

Nog even terugblikken op afgelopen blogjaar? Lees dan de blog PS. Cheryl is 1 jaar! 

27 gedachten over “Feest! Winactie #1 – Nieses toys

 1. Gefeliciteerd zeg!
  Super leuk die stapeltoren van Little Dutch! Mijn zoontje vind blokken stapelen helemaal leuk, de blauwe zou super tof zijn voor hem! Mijn insta naam is @carolienhak

 2. Gefeliciteerd met het 1 jarige bestaan. Super! Ik doe graag mee met de winactie voor de roze blokken. Mijn nichtje is bijna jarig dus dit zou een geweldig cadeau zijn ?
  Insta: alhamdoulillah

 3. Gefeliciteerd! Ik doe graag mee voor de roze.? Het wordt voor mijn dochtertje haar eerst Sint en Kerst/verjaardag dus zeker welgekomen.? (tamarageys)

 4. Heel gaaf! Ik doe graag mee voor mijn dochtertje Mimi voor de roze. Ik volg jullie op instagram (@my_little_happiness) en ga jullie nu ook even op Facebook volgen (daar heet ik Lesley van de Zande – van de Langkruis) allebei gefeliciteerd met jullie 1jarig bestaan! Ga zo door de aankomende jaren ?

 5. Heel gaaf! Wij doen mee aan de te gekke actie! De roze voor mijn dochter Kayleigh zou echt super leuk zijn <3 (@xxteeschaxx zijn wij)

 6. Jaaa Cheryl wat een leuke actie! Nogmaals gefeliciteerd met het 1 jarige bestaan van je blog. Ik weet nog dat we het er een jaar geleden over hadden dat je blog bijna online ging. Time flies….
  liefs Vera (@lutjewicht95)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *