PS. Cheryl win

Feest! Winactie #2 – Kiddeaus

Hoera! PS. Cheryl bestaat 1 jaar! En om dat te vieren geef ik samen met ontzettend leuke shops leuke prijzen weg om jullie te bedanken. Je maakt zowel kans op Instagram als op Facebook, dus dubbele winkans! Hoe gaaf is dat! En dit is nummer twee!

Kiddeauslogo kiddeaus

Esther Jacobs is al een aantal jaren eigenaresse van haar mooie en gezellige online winkel Kiddeaus. Kiddeaus is een webshop vol met leuk en verantwoord kinderspeelgoed.
Naast de webshop ben ik ook moeder van 4 prachtige kinderen en nummer 5 is onderweg. Ontzettend handig, want zo heb ik altijd mijn persoonlijke testers bij de hand!
Ook kun je af en toe het speelgoed van Kiddeaus vinden in fysieke winkels (in Utrecht en Rotterdam), maar vind je Esther af en toe ook op braderieën. Zo kun je de collectie ook in het echt bewonderen. De collectie bestaat uit speelgoed en cadeautjes voor baby’s en jonge kinderen.
We hebben een breed assortiment; van houten speelgoed tot knutselspullen. En van geboortetorens tot buitenspeelgoed. Zo is er voor ieder kindje een geschikt cadeau te vinden.
Neem eens een kijkje en verdwaal in alle mooie spulletjes!

Een item naar keuze van Rubbabu winnen?

Namens Kiddeaus mag ik twee van de super leuke items van Rubbabu weggeven. Ze zijn gemaakt van 100% natuurlijk rubber met een laagje fluweel wat ze lekker zacht maken. Kijk hieronder voor de complete collectie Rubbabu items.  Je maakt zowel kans op Instagram als op Facebook, dus dubbele winkansen! Wat moet je doen? Volg ons op Instagram (PS. Cheryl & Kiddeaus) en Facebook (PS. Cheryl & Kiddeaus) en volg de stappen uit de post om kans te maken op deze fantastische prijs! En wil je nóg een extra kans? Reageer dan onder aan dit blogbericht dat je mee doet met je Instagram of Facebook naam. Volgende week zaterdag maken we de winnaars bekend! Heel veel succes!

Nog even terugblikken op afgelopen blogjaar? Lees dan de blog PS. Cheryl is 1 jaar! 

14 gedachten over “Feest! Winactie #2 – Kiddeaus

  1. Ik heb ook via Facebook een bericht gepost en getagged? ik doe mee voor mijn vriendin Tessa en haar man Kelvin. Ze verwachten hun eerste baby eind april begin mei?❤?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *