Aan de wand

Feest! Winactie #3 – Aan de wand

Hoera! PS. Cheryl bestaat 1 jaar! En om dat te vieren geef ik samen met ontzettend leuke shops leuke prijzen weg om jullie te bedanken. Hoe gaaf is dat! En dit is alweer de laatste winactie! Dus lees snel verder om te zien hoe je kans maakt!

Aan de wand

Aan de wand

Irma Dangremond is de trotse eigenaresse van de webshop Aan de wand.com Een webshop vol toffe producten voor aan de wand. Van handgemaakte showrekken tot een basiscollectie behang. En van posterframes tot prachtige posters.
Ik werk graag met kleine ondernemers die mooie producten maken die weer perfect passen binnen de webshop. Zo komen er iedere keer weer nieuwe producten bij.
Irma is naast onderneemster ook moeder van 2 zoons en heeft een paar maanden geleden in een blog vertelt hoe ze het ondernemerschap combineert met het moederschap. Hier vertelt ze ook hoe ze in 2016 met de webshop is begonnen. Een ontzettend inspirerende dame, dus lees ook zeker haar blog nog even terug!

Een textielposter mét een set kerstkaarten winnen?

Namens Aan de wand mag ik iets ontzettend leuks weggeven. Namelijk een kerst textielposter ‘Oh Winter’ mét een prachtige set kerstkaarten gemaakt door Ingrid Kroon.  Je maakt kans op deze te gekke prijs via Instagram. Wat moet je hiervoor doen? Volg ons op Instagram (PS. Cheryl & Aan de Wand) en volg de stappen uit de post om kans te maken op deze fantastische prijs! En wil je nóg een extra kans? Reageer dan onder aan dit blogbericht dat je mee doet met je Instagram naam. Volgende week zaterdag maken we de winnaars bekend! Heel veel succes!

Nog even terugblikken op afgelopen blogjaar? Lees dan de blog PS. Cheryl is 1 jaar! 

5 gedachten over “Feest! Winactie #3 – Aan de wand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *