De populaire Nederlandse familievloggers, de Bellinga’s, maken zich op voor de release van hun langverwachte tweede bioscoopfilm, getiteld “De Bellinga’s: Vakantie Op Stelten”. Na het enorme succes van hun eerste film, “De Bellinga’s: Huis Op Stelten”, zijn de verwachtingen hooggespannen voor deze nieuwe avontuurlijke komedie, die deze zomer in de bioscoop te zien zal zijn.

De Bellinga’s: Vakantie Op Stelten

In “De Bellinga’s: Vakantie Op Stelten” staat de familie Bellinga op het punt om op een droomreis naar Frankrijk te vertrekken. Echter, tot hun schrik ontdekt papa Daniël dat hij per ongeluk het vakantiegeld is kwijtgeraakt. Met de vakantie op het spel, zet hij alles op alles om de reis te vertragen. Ondertussen beleven Luan en Lucilla spannende avonturen dankzij een speciaal koffertje en ontdekken ze dat luxe niet noodzakelijk is voor een geweldige zomervakantie. Buurvrouw Bets, gespeeld door Hetty Heyting, heeft echter een plannetje bedacht om snel geld te verdienen en de vakantie te redden. Het is een film voor het hele gezin.

De cast van ‘De Bellinga’s: Vakantie Op Stelten’

De cast van “De Bellinga’s: Vakantie Op Stelten” bestaat uit de vertrouwde gezichten van de Bellinga-familie, waaronder Daniël, Fara, Luan, Lucilla, Luxy en Lucius. Daarnaast zijn er ook rollen voor bekende acteurs zoals Johnny Kraaijkamp, Tjebbo Gerritsma, Tina de Bruin en Hassan Slaby. Hetty Heyting, die al eerder in de eerste film te zien was, keert terug als de ondeugende buurvrouw Bets.

De regie van de film is opnieuw in handen van Armando de Boer, terwijl het script geschreven is door Martijn Koevoets, bekend van onder andere “De Club van Sinterklaas” en de eerste Bellinga-film. De productie is verzorgd door Jabadoo Pictures in samenwerking met Dutch FilmWorks, die de film op 12 juli 2023 in de Nederlandse bioscopen zal uitbrengen.

Andere film van Dutch FilmWorks is bijvoorbeeld: Hotel Sinestra

De Bellinga’s

De Bellinga’s hebben de afgelopen jaren een enorme online aanhang opgebouwd met hun YouTube-kanaal, dat meer dan 630.000 abonnees telt. Hun dagelijkse vlogs, muziekvideo’s en optredens in het theater hebben hen geliefd gemaakt bij zowel kinderen als ouders. In 2022 behaalde hun eerste bioscoopfilm, “De Bellinga’s: Huis Op Stelten”, zelfs een plek in de top 5 van best bezochte familiefilms.

Met “De Bellinga’s: Vakantie Op Stelten” hopen de Bellinga’s opnieuw het hart van het publiek te veroveren. Deze zomer kunnen fans genieten van een avontuurlijke en humoristische filmervaring, waarin de kracht van familie en het plezier van de zomervakantie centraal staan. De Bellinga’s bewijzen opnieuw dat ze niet alleen meester zijn in het vloggen, maar ook op het witte doek kunnen schitteren.

Win kaarten voor de bioscoopfilm van De Bellinga’s

Wil je De Bellinga’s: Vakantie Op Stelten ook in de bioscoop bewonderen? Ps. Cheryl geeft 2x 4 kaarten weg! Doe mee via Facebook en/of via Instagram. Via beide kanalen worden kaarten weggegeven. Het enige wat je hoeft te doen is hieronder een reactie achter te laten, plus een reactie te plaatsen op de betreffende Instagram en/of Facebook post.