In je eigen dorp of stad weet je de leuke kidsproof hotspots misschien wel te vinden, maar waar zijn ze te vinden in een andere leuke plaats in Nederland? Waar kunnen papa en mama relaxed een kopje koffie drinken en de kinderen lekker spelen (met andere kids). Waar hebben ze de lekkerste kidsproof menukaart? Of juist de meeste ruimte om je kinderwagen te parkeren? In deze reeks delen verschillende mama’s hun favoriete plek waar ze graag met hun kids komen.

Anne (blogger op takemeto.nl) deelt graag met jullie haar favoriete kidsproof hotspot:

Blender in Amsterdam

Deze kindvriendelijke plek bevindt zich in Amsterdam in De Pijp. Parkeren kun je in de wijk of de nabij gelegen ‘Albert Cuyp parkeergarage’. Anne: “Ik ga een paar keer per maand naar Blender toe. Met mijn dochtertje, zodat zij lekker kan spelen in de ruim opgezette speelhoek. Maar ik ga ook vaak even alleen, als ik bijvoorbeeld een leuk (kraam)cadeau zoek voor kids van vrienden. Ze hebben zoveel leuke kleertjes en spullen, ik vind het dan ook lastig me in te houden en niets voor mijn dochtertje te kopen. Dat mislukt dan ook bijna altijd. Ik ga er ook vaak met vriendinnen (en soms ook onze mannen) naartoe, je kunt er heerlijk zitten aan de vele tafels of lekkere banken terwijl de kids lekker met elkaar spelen (en wij genieten van een cappuccino, thee of later op de dag een wijntje). Ideaal!”

TIP: lees hier Annelies haar leuke blog over een stadwandeling, wanneer je een dagje Amsterdam met kinderen gaat doen. En hier vind je meer uittips voor Amsterdam met kinderen

Waarom is Blender kidsproof?

“Het is een ruim opgezet kidscafe dat voldoet aan alle ‘eisen’, ze hebben een speelhoek met heel veel speelgoed, twee glijbanen en natuurlijk een verschoningstafel op het toilet. Ook zijn er genoeg kinderstoeltjes aanwezig en hebben ze een menukaart voor jong en oud, van vers fruit tot tosti’s en wijn.

Toen ik zwanger was van mijn dochtertje kocht ik hier haar eerste kleertjes.

En nog steeds kan ik me moeilijk inhouden hier, ze hebben echt een leuke collectie kleertjes en daarnaast ook heel veel leuke spulletjes. Eigenlijk slaag ik hier altijd als ik op zoek ben naar een leuk kraamcadeau. Toen ik net was bevallen van mijn dochtertje ging ik een week later met haar, mijn vriend (en de kraamhulp) voor het eerst naar buiten, we dronken een cappuccino en aten een heerlijke muffin.”

Bedankt voor je bijdrage Anne! Wat een handige combinatie om een winkel met leuke kinderitems te hebben mét kidsproof restaurant.

Benieuwd naar andere kindvriendelijke hotspots? Kijk dan in hier of er eentje is bij jouw in de omgeving. Jouw favoriete hotspot ook delen? Lees hier meer over de rubriek ‘Kidsproof Hotspot’ en vul gelijk het online formulier in. NB. de foto’s uit de blog zijn gemaakt door Blender Amsterdam.