In je eigen dorp of stad weet je de leuke kidsproof hotspots misschien wel te vinden, maar waar zijn ze te vinden in een andere leuke plaats in Nederland? Waar kunnen papa en mama relaxed een kopje koffie drinken en de kinderen lekker spelen (met andere kids). Waar hebben ze de lekkerste kidsproof menukaart? Of juist de meeste ruimte om je kinderwagen te parkeren? In deze reeks delen verschillende mama’s hun favoriete plek waar ze graag met hun kids komen. Ikzelf deel als eerste onze favo spot: Het Booze Wijf in Lauwersoog.

Heerlijk vinden we het om op onze vrije dagen met z’n drietjes op pad te gaan. Wandelen in de natuur en vervolgens samen een kopje koffie drinken. Ik deel graag met jullie onze favoriete locatie om gezellig met kinderen te zijn.

Het Booze Wijf (www.boozewijf.nl) is één van mijn favoriete plekken om samen met Wisse naar toe te gaan. Het is gevestigd in Lauwersoog aan Strandweg 1.

We gaan een paar keer per jaar, zowel in de zomer als in de winter. Meestal combineren we het bezoekje met een wandeling in de omgeving. Zomers is het heerlijk vertoeven op het terras met uitzicht over het Lauwersmeer en als het weer iets minder is gaan we gezellig binnen zitten in het restaurant. Meestal gaan we met z’n drieën, maar ook de pake’s (opa) en beppe’s (oma) gaan wel eens mee.

Bij mooi weer is de speeltuin buiten een fantastische plek om te spelen. Met onder andere een springkussen en een uitkijktoren. De speeltuin is grenzend aan het terras, dus als ouders heb je continu het zicht op je kinderen. Ook binnen heeft het Booze Wijf een prachtige speelplek voor de kinderen in de vorm van een indoor speelzolder met ballenbak en glijbaan. En voor de stalling van je kinderwagen hoef je je geen zorgen te maken, in de centrale hal is ruimte genoeg. Erg kidsproof dus. Wij vinden het een fijne plek om te komen, dus mocht je eens in het Noorden zijn ga dan zeker eens langs bij Het Booze Wijf.

 

 

Jou favoriete hotspot ook delen? Lees hier meer over de rubriek ‘Kidsproof Hotspot’ en vul gelijk het online formulier in.