In je eigen dorp of stad weet je de leuke kidsproof hotspots misschien wel te vinden, maar waar zijn ze te vinden in een andere leuke plaats in Nederland? Waar kunnen papa en mama relaxed een kopje koffie drinken en de kinderen lekker spelen (met andere kids). Waar hebben ze de lekkerste kidsproof menukaart? Of juist de meeste ruimte om je kinderwagen te parkeren? In deze reeks delen verschillende mama’s hun favoriete plek waar ze graag met hun kids komen. Vandaag deelt Karijn haar favo spot.

Karijn (blogger en mede-eigenaar van Fluksenvier – een tof concept voor kinderfeestjes) deelt graag met jullie haar favoriete kidsproof hotspot:

Brood van Joop

In het oude centrum van Deventer bevindt zich Brood van Joop. Het is een hele fijne lichte plek waar ze lekkere koffie en taartjes serveren. Karijn: “Onze zoon van 2,5 is hier vaker te vinden dan wij. Op mijn vrije dag ga ik geregeld met hem koffie drinken bij Joop, wanneer de oudste twee meiden op school zijn. Met het pontje varen wij naar de andere kant van de IJssel.

Onze zoon weet het precies. “Taartje eten?” vraagt hij dan.

Hij vindt dat heel gezellig. En mijn man doet hetzelfde op zijn vrije dag. Even wat boodschappen en dan koffie drinken bij Joop!”

Waarom kidsproof? “De eigenaren zijn verschrikkelijk aardig. Het is er gewoon heel relaxt. Ze hebben er lekkere appelsap in een handig flesje met rietje door een dop. De koffie is er super en mijn zoon weet precies waar de taartvitrine staat en heeft al voor we goed en wel zitten al bedacht dat hij een taartje wil. En besloten welke het dan moet worden!”

Er is wel een kinderstoel, maar geen kinderhoekje, niet eens speelgoed voor kinderen, toch is het kidsproof!

“We komen er vaak op een rustig moment en dan komen de hele aardige eigenaren even een praatje met ons maken. Ook kan onze zoon een beetje rondwandelen en kletst hij heel wat af met de andere gasten. En dat vindt eigenlijk iedereen altijd leuk. Het is een relaxte plek waar relaxte mensen komen. En dat vind ik heel kindvriendelijk. Naast dat je er lekker kan zitten, verkopen ze ook biologisch brood.

Bedankt voor je bijdrage Karijn! Het klinkt als een super fijne plek! Jouw favoriete hotspot ook delen? Lees hier meer over de rubriek ‘Kidsproof Hotspot’ en vul gelijk het online formulier in.