In je eigen dorp of stad weet je de leuke kidsproof hotspots misschien wel te vinden, maar waar zijn ze te vinden in een andere leuke plaats in Nederland? Waar kunnen papa en mama relaxed een kopje koffie drinken en de kinderen lekker spelen (met andere kids). Waar hebben ze de lekkerste kidsproof menukaart? Of juist de meeste ruimte om je kinderwagen te parkeren? In deze reeks delen verschillende mama’s hun favoriete plek waar ze graag met hun kids komen. Vandaag deelt Stephanie haar favo spot.

Stephanie ( @stepnismits) deelt graag met jullie haar favoriete kidsproof hotspot.

Buutvrij voor de hele pot (website Buutvrij voor de hele pot) is mijn favoriete kidsproof hotspot. In Best, aan de Heuveleindseweg 6C is het gevestigd in een oude loods die vorig jaar helemaal is gerenoveerd en opgeknapt. Én er is gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Stephanie: “Ik denk dat we er ongeveer 2 á 3 keer in de maand zijn. Dan ga ik of met mijn eigen gezin (man en zoon) of we gaan met vrienden en hun kids. En waarom hij kidsproof is? Je kunt er als papa en mama relaxed zitten wanneer de kinderen spelen. Het is een grote open ruimte waar in het midden een plek is voor de ouders om wat te eten en te drinken. In de hoek is een hele grote plek waar de kinderen kunnen spelen. Er is speelgoed, een tekentafel, een verkleedkist en nog veel meer. Ook is er een grote buitenplaats met speelmogelijkheden. Het leuke vind ik dat ze veel activiteiten organiseren voor de kinderen, zoals een speurtocht, knutselen of kinderjoga.”

Benieuwd welke andere kidsproof hotspots in de spotlight hebben gestaan, kijk dan hier voor het overzicht. Jouw favoriete hotspot ook delen? Lees hier meer over de rubriek ‘Kidsproof Hotspot’ en vul gelijk het online formulier in.