In je eigen dorp of stad weet je de leuke kidsproof hotspots misschien wel te vinden, maar waar zijn ze te vinden in een andere leuke plaats in Nederland? Waar kunnen papa en mama relaxed een kopje koffie drinken en de kinderen lekker spelen (met andere kids). Waar hebben ze de lekkerste kidsproof menukaart? Of juist de meeste ruimte om je kinderwagen te parkeren? In deze reeks delen verschillende mama’s hun favoriete plek waar ze graag met hun kids komen.

Lianne deelt graag met jullie haar favoriete kidsproof hotspot:

Genietcafe

In het centrum van Zutphen (Oude Bornhof 57) zit Genietcafe. “Ik kom er niet vaak genoeg (druk druk druk), maar als ik ga dan is Noor altijd mee! Meestal gaan we met z’n drieën maar laatst hebben we er ook koffie gedronken met het zwangerfit groepje en alle kindjes.”

Waarom kidsproof?

“Naast dat het in een prachtig pand zit op een super mooie locatie in hartje centrum, is het een verademing om ergens te komen waar je het gevoel hebt dat je kind gewoon vrij kan rondlopen. Lang niet in elk restaurant vinden mensen het leuk als kinderen rondrennen. Dat gevoel ervaar ik hier nooit. De mensen die er zitten vinden het juist leuk en gezellig.

Verder is er een enorme speelhoek met een flinke bank voor de ouders. Even rustig zitten met een goede bak koffie terwijl de kindjes zich vermaken. Je ziet er mensen die aan het werk zijn en sommige dames zitten te breien terwijl ze lekker met elkaar bijkletsen. Over het eten en drinken is ook nagedacht, bananencake zonder toegevoegde suiker (top traktatie voor de kindjes), maar ook heerlijk zelfgemaakt gebak voor de volwassenen. Wat nog een grote plus is, is dat er een grote verschoonruimte is. Luier vergeten of op? Dan krijg je er gewoon 1, dát is toch gewoon super!

 

Bedankt voor je bijdrage Lianne! Wat is dat toch fijn wanneer de menukaart ook kidsproof is en de kinderen ongestoord kunnen spelen. En wat een service dat ze luiers hebben wanneer je er eentje bent vergeten, top! 

Benieuwd naar andere kindvriendelijke hotspots? Kijk dan in hier of er eentje is bij jouw in de omgeving. Jouw favoriete hotspot ook delen? Lees hier meer over de rubriek ‘Kidsproof Hotspot’ en vul gelijk het online formulier in.