In je eigen dorp of stad weet je de leuke kidsproof hotspots misschien wel te vinden, maar waar zijn ze te vinden in een andere leuke plaats in Nederland? Waar kunnen papa en mama relaxed een kopje koffie drinken en de kinderen lekker spelen (met andere kids). Waar hebben ze de lekkerste kidsproof menukaart? Of wat is de meest fijne omgeving om een nachtje met kinderen te logeren? GuestHouse Hotel in Kaatsheuvel is zeker zo’n plek.

Ik deel graag met jullie een nieuw pareltje in Nederland:

GuestHouse Hotel

Het GuestHouse Hotel (hotel Efteling) is een net geopend (7 juni 2018!) uniek nieuw hotelconcept in Kaatsheuvel. En als je Kaatsheuvel zegt, zeg je: Efteling! Dit leuke hotel zit op loopafstand van slechts 500 meter van de Wereld vol Wonderen. Een ideale locatie om te bezoeken wanneer je met je gezin of familie een weekend naar de Efteling wilt gaan. Het nieuwe duurzame hotelconcept van GuestHouse Hotel is er op gericht om je 100% thuis te laten voelen. Zo zijn de kamers ruim en huiselijk ingericht met bijzondere bedden voor de hele familie. Wist je dat ze het eerste 6-persoonsbed van Nederland hebben?!

Waarom kidsproof?

Ik vind het fijn wanneer je na een dag vol activiteiten lekker kunt ontspannen en kletsen zonder dat per se op je kamer te moeten doen. Hier hebben ze daar iets op bedacht. Ze hebben een fijne plek gecreëerd om samen te komen, na te praten over de leuke dag, kinderen die kunnen spelen en eventueel nog iets kleins bestellen van de kaart. En wil je liever nog even naar buiten? Ook dat kan in de tuin die gericht is op de kinderen én de ouders. Ouders kunnen heerlijk een hapje en een drankje doen, terwijl de kinderen zich vermaken. De kleinsten spelen in de hut met een zandbak en de glijbaan of schommelen op de schommel. Terwijl de oudere kinderen zich kunnen vermaken tijdens een spelletje tafelvoetbal of airhockey. Als je zelf ook nog even actief wilt zijn, duik je met z’n allen de moestuin in om meer te leren over de verschillende groenten en kruiden.

Net als thuis

Ben je dan uiteindelijk klaar om naar je kamer te gaan, kun je veel dingen net als thuis blijven doen. Zo organiseren ze elke avond om 19:00 uur ‘bedtime stories voor de kleintjes’, waarbij de kinderen in hun pyjama naar beneden kunnen gaan om een verhaaltje te luisteren voor het slapen gaan. En wanneer de kinderen vervolgens op bed liggen, zap jij gewoon op Netflix om verder te gaan met de serie waar je thuis al mee was begonnen. Hoe ideaal is dat?

Heb jij ook een kidsproof hotspot die je wilt delen? Vul hier het formulier in.

Herinneringen maken

Het woord ‘vervelen’ komt niet in hun woordenboek voor. Er is voor ieder wat wils voor een onvergetelijk weekendje weg naar de Efteling met bijbehorend Efteling arrangement. Ook nu, met de nodige coronamaatregelen, is de Efteling gelukkig gewoon open.

Wat een inspirerend concept van GuestHouse Hotel en de ultieme tip om met kinderen naartoe te gaan. Een plek om herinneringen te maken. Zijn jullie al geweest?