In je eigen dorp of stad weet je de leuke kidsproof hotspots misschien wel te vinden, maar waar zijn ze te vinden in een andere leuke plaats in Nederland? Waar kunnen papa en mama relaxed een kopje koffie drinken en de kinderen lekker spelen (met andere kids). Waar hebben ze de lekkerste kidsproof menukaart? Of juist de meeste ruimte om je kinderwagen te parkeren? In deze reeks delen verschillende mama’s hun favoriete plek waar ze graag met hun kids komen. Vandaag deelt Christa haar favo spot.

Christa (blogger op christaschrijft.nl) deelt graag met jullie haar favoriete kidsproof hotspot.

De kidsproof hotspot van Christa is Hans en Grietje (website Hans en Grietje). Het is het meest magische pannenkoekenhuis en speelpark van Nederland. Hans en Grietje is te vinden aan Sternweg 2a in Zeewolde. Het is gemakkelijk te bereiken vanaf de snelweg en daarnaast is er meer dan genoeg parkeergelegenheid.

Christa: “Wanneer het lekker weer is, bezoeken we vaak Hans en Grietje. We gaan meestal als gezien of met vrienden die kinderen hebben. Naast dat ze lekkere pannenkoeken serveren is er meer dan genoeg te doen voor kinderen van 1,5 tot 12 jaar. ”

Zowel binnen als buiten; behekste tafels, geheime trappen en bewegende vloeren. Grote glijbanen, trampolines en klimtoestellen, er is voor elke leeftijd iets te doen. En natuurlijk kan het echte snoephuisje van Hans en Grietje niet ontbreken! Dit jaar is Hans en Grietje bekroond met een Zilveren Award voor het leukste uitje van Flevoland.

 

Christa bedankt voor jouw bijdrage! Het is zeker een leuke (en spannende) omgeving voor de kinderen in verschillende leeftijden.

Jouw favoriete hotspot ook delen? Lees hier meer over de rubriek ‘Kidsproof Hotspot’ en vul gelijk het online formulier in.