In je eigen dorp of stad weet je de leuke kidsproof hotspots misschien wel te vinden, maar waar zijn ze te vinden in een andere leuke plaats in Nederland? Waar kunnen papa en mama relaxed een kopje koffie drinken en de kinderen lekker spelen (met andere kids). Waar hebben ze de lekkerste kidsproof menukaart? Of juist de meeste ruimte om je kinderwagen te parkeren? In deze reeks delen verschillende mama’s hun favoriete plek waar ze graag met hun kids komen. Vandaag deelt Eliane haar favo spot.

Eliane (blogger op instagrambloggers.nl) deelt graag met jullie haar favoriete kidsproof hotspot.

Pancakes (website Pancakes) is onder andere gevestigd in Amsterdam aan de Prins Hendrikkade 48. Eliane komt hier zeker een paar keer per jaar. Naast deze vestiging hebben ze nog 2 andere locaties in de hoofdstad. Op hun website houden ze onder andere bij hoeveel pannenkoeken ze dit jaar hebben geserveerd en hoeveel eieren ze daar voor hebben gebruikt. Grappig he?

 

Eliane: “Waarom deze plek een kidsproof hotspot is? Naast het feit dat Pancakes natuurlijk pannenkoeken op het menu heeft staan, is het restaurant ook leuk voor ouders. De pannenkoeken worden namelijk met meer belegd dan alleen maar stroop en poedersuiker. Daarnaast is die aan de Prins Hendrikkade midden in de stad,  is ideaal als break tijdens een middagje winkelen. ”

Jouw favoriete hotspot ook delen? Lees hier meer over de rubriek ‘Kidsproof Hotspot’ en vul gelijk het online formulier in.