In je eigen dorp of stad weet je de leuke kidsproof hotspots misschien wel te vinden, maar waar zijn ze te vinden in een andere leuke plaats in Nederland? Waar kunnen papa en mama relaxed een kopje koffie drinken en de kinderen lekker spelen (met andere kids). Waar hebben ze de lekkerste kidsproof menukaart?  Of juist de meeste ruimte om je kinderwagen te parkeren? In deze reeks delen verschillende mama’s hun favoriete plek waar ze graag met hun kids komen. Pex in Den Haag is zo’n toffe plek.

Laura (blogger op Fitfunfab) deelt graag met jullie haar favoriete kidsproof hotspot:

Pex

In de bosjes van Pex (Den Haag) ligt het favoriete restaurant waar Laura graag met haar gezin komt. Ze gaan zeker een paar keer per maand naar Pex omdat het zo ontzettend kindvriendelijk is. Maar naast dat het zo kindvriendelijk is, is het ook een heerlijke plek voor de ouders. Zowel voor een lunch, diner of borrel kun je hier terecht.

Er zijn zowel binnen als buiten speelmogelijkheden voor kinderen. Buiten is er een speeltuintje naast het grote terras van Pex. En binnen zijn er ook speelmogelijkheden welke iets afgelegen zijn van het restaurant.

Pex Den Haag kidsproof hotspot

Pex is van origine een pannenkoekenrestaurant, maar heeft tegenwoordig een uitgebreidere kaart. Voor de kinderen is er vol op keuze voor de lekkerste pannenkoek waar ze muntjes bij krijgen.

Deze muntjes zijn aan het einde in te wisselen voor een leuk cadeau.

Ben je dus op zoek naar een kindvriendelijke plek in Den Haag die ook nog in een super mooie omgeving ligt? Ga dan zeker even een keertje langs bij Pex!

Bedankt voor je bijdrage Laura! Wat klinkt Pex als een super fijne plek om te komen als gezin. En super handig dat je er zowel in de zomer als bij slecht weer speelmogelijkheden voor de kinderen hebt.

Benieuwd naar andere kindvriendelijke hotspots? Kijk dan in hier of er eentje is bij jouw in de omgeving. Jouw favoriete hotspot ook delen? Lees hier meer over de rubriek ‘Kidsproof Hotspot’ en vul gelijk het online formulier in.