In je eigen dorp of stad weet je de leuke kidsproof hotspots misschien wel te vinden, maar waar zijn ze te vinden in een andere leuke plaats in Nederland? Waar kunnen papa en mama relaxed een kopje koffie drinken en de kinderen lekker spelen (met andere kids). Waar hebben ze de lekkerste kidsproof menukaart? Of juist de meeste ruimte om je kinderwagen te parkeren? In deze reeks delen verschillende mama’s hun favoriete plek waar ze graag met hun kids komen. Turf in Hoorn is ook zo’n plek. 

Mirjam Hart (blogger op Een Goed Verhaal) deelt graag met jullie haar favoriete kidsproof hotspot:

Turf

Turf is de plek waar Mirjam geregeld te vinden is en bevindt zich in het centrum van Hoorn waar je voor de deur (betaald) kunt parkeren. Mirjam: “Ik kom hier vaak met vriendinnen die ook kleine kinderen hebben. Kunnen wij lekker bijkletsen, terwijl de kinderen aan het spelen zijn. Maar ook met mijn ouders drink ik hier graag een kopje koffie.”

“Waarom kidsproof? Ten eerste:

ze hebben hier een grote zandbak binnen. Pret gegarandeerd!

Daarnaast veel speelgoed, een kindvriendelijke menukaart en lekkere hangplekken zoals picknicktafels, knusse zitjes en loungebanken. Ze zijn hier ook erg flexibel. Was ik laatst fruit vergeten mee te nemen voor Filou, kon ik gewoon een banaan uit de keuken bestellen.”

Bedankt voor je bijdrage Mirjam! Wat klinkt Turf als een super fijne plek om te komen met de kinderen. En super handig dat ze zo flexibel zijn en gewoon fruit kunt bestellen. Ideaal!

Jouw favoriete hotspot ook delen? Lees hier meer over de rubriek ‘Kidsproof Hotspot’ en vul gelijk het online formulier in.