In je eigen dorp of stad weet je de leuke kidsproof hotspots misschien wel te vinden, maar waar zijn ze te vinden in een andere leuke plaats in Nederland? Waar kunnen papa en mama relaxed een kopje koffie drinken en de kinderen lekker spelen (met andere kids). Waar hebben ze de lekkerste kidsproof menukaart? Of wat is een leuke plek om te logeren met kinderen? Vakantiepark de Leistert is zo’n kidsproof hotspot wat mij betreft.

Vakantiepark De Leistert

Een tijdje geleden vertelde ik jullie over de zoektocht naar een leuke kindercamping in Nederland. Vorig jaar hebben we namelijk een caravan gekocht en hebben we voor het eerst gekampeerd met ons viertjes. Voor onze vakantie deze zomer zijn we weer op zoek gegaan naar een leuke kindercamping die echt kidsproof is. En bij die zoektocht kwam ik ook camping De Leistert tegen. Een prachtige camping, of eigenlijk vakantiepark, in Limburg. Naast de campingplaatsen bieden ze namelijk ook andere accomodaties aan zoals bungalows, lodges en chalets. Maar wat ik zo leuk vind is dat je ook overnachten kunt in safaritenten of in glamping tenten. Fantastisch!

Kidsproof hotspot

Bij mijn zoektocht naar een geschikte kindercamping heb ik wel een aantal wensen waar het aan moet voldoen. Ik denk dat mijn aller belangrijkste wens is dat het een camping met zwembad is. Bij camping De Leistert kun je daar een hele dikke vette vink achter zetten, want het heeft ontzettend veel zwemfaciliteiten. Van een binnen- tot een buitenzwembad en van een roeivijver tot een waterspeeltuin. Heel veel vertier voor waterratjes dus.

Een andere wens van mij is dat er genoeg speeltuintjes en -toestellen op de veldjes staan. Zodat we als ouders met een lekker bakje koffie voor de tent naar onze spelende kinderen kunnen kijken. En ook bij deze wens kan ik een vink zetten, want er zijn genoeg plekken waar speeltoestellen staan. En ook wanneer de kinderen al wat ouder zijn, zijn er ontzettend leuke speelplekken op het park waar ze zelf naar toe kunnen gaan.

Wat ik zelf ook heel ideaal vind, is dat er eetfaciliteiten op het park of camping aanwezig zijn. Wanneer je een avond geen zin hebt om te koken, je niet heel ver hoeft op zoek naar lekker eten. Bij De Leistert hebben ze zelfs drie (!) familierestaurants, waaronder een prachtig groen Italiaans restaurant én een restaurant waar je zelf kunt tafelgrillen. En naast het uit eten gaan, zijn er ook nog mogelijkheden om zelf je eten af te halen. Weer een dikke vink dus.

Ik ben super enthousiast over deze mooie camping/park en zie onszelf hier wel een paar nachten logeren met onze caravan. Mocht jij nou ook op zoek zijn naar mooie vakantieparken in Nederland dan zou ik zeker een kijkje nemen op de site van De Leistert. Have fun!

Benieuwd naar ervaringen van anderen over dit park? MamaLies is al met haar gezin wezen logeren en heeft hier haar review voor de Leistert geschreven.