In je eigen dorp of stad weet je de leuke kidsproof hotspots misschien wel te vinden, maar waar zijn ze te vinden in een andere leuke plaats in Nederland? Waar kunnen papa en mama relaxed een kopje koffie drinken en de kinderen lekker spelen (met andere kids). Waar hebben ze de lekkerste kidsproof menukaart? Of juist de meeste ruimte om je kinderwagen te parkeren? In deze reeks delen verschillende mama’s hun favoriete plek waar ze graag met hun kids komen. Het is alweer een tijdje geleden dat er kidsproof hotspots online kwamen. Maar we hebben weer een hele leuke!

Iris ( @ier_Tjaden ) deelt graag met jullie haar favoriete kidsproof hotspot:

Restaurant de Vogelensangh

Deze kindvriendelijke plek bevindt zich vlakbij Zandvoort, aan de Vogelenzangseweg 182 in Vogelenzang. Het is een meer dan alleen pannenkoeken restaurant met (uiteraard) heerlijke pannenkoeken, maar ook een uitgebreid menu. Het staat bekend om haar heerlijke high tea en er zijn geregeld babyshowers, babyfeestjes of welk ander feestje dan ook. Alles is bespreekbaar. Het restaurant heeft een groot terras en de fijne bediening maken het compleet. Sinds 15 maart is er ook een mogelijkheid om er te overnachten in de Bed & Breakfast. Er zijn 3 kamers beschikbaar, elk in een prachtig thema. (En zelfs aan de bruidsuite is gedacht. Tip!)

Het is een prachtige omgeving om vooral te wandelen of te fietsen. Iris loopt dan ook geregeld binnen voor een heerlijke kop koffie of borrel samen met haar man en  kids of met vrienden.

restaurant de Vogelensangh

Waarom kidsproof?


Er is een leuke speelhoek voor de kinderen en ook aan kleurplaten en dergelijke is geen gebrek. Deze hotspot is met recht kidsproof te noemen, vooral omdat niks teveel gevraagd is! Of je nou met z’n tweeën bent of met een hele groep alles kan! Ook is er een ijssalon Toscana waar we vaak na het eten als toetje nog een lekker ijsje halen.

restaurant de Vogelensangh


Bedankt voor je bijdrage Iris! De foto’s laten het water al in mijn mond lopen, wat ziet dat er goed uit!

Benieuwd naar andere kindvriendelijke hotspots? Kijk dan in hier of er eentje is bij jouw in de omgeving. Jouw favoriete hotspot ook delen? Lees hier meer over de rubriek ‘Kidsproof Hotspot’ en vul gelijk het online formulier in.