In deze Corona tijd shoppen we steeds meer kinderkleding online. Je merkt dat we met z’n alleen minder fysiek winkelen, doordat het lastig is om de 1,5 meter afstand met elkaar te bewaren. Het beeld van nu is uitgestorven winkelstraten en zelfs winkels die hun deuren helemaal hebben gesloten. Ontzettend jammer natuurlijk. Maar gelukkig hebben heel veel van deze ‘stenen winkels’ ook een webshop, waar je vanuit je luie stoel online kunt shoppen. Ik heb voor jou de 10 leukste kinderkledingwinkels waar je ook online kunt shoppen op een rijtje gezet.

De 10 leukste kinderkledingwinkels online

Ik zou zeggen: check ze allemaal en ga lekker shoppen. Ze kunnen wel wat support van ons gebruiken in deze rare onzekere tijd, niet waar? Hier komen ze, in willekeurige volgorde! (want ze zijn allemaal even leuk!)

#1 Nynstyles in Dokkum

In het gezellige Dokkum vind je Nynstyles for the little ones. Eén van mijn favoriete winkels om te shoppen voor de kinderen. Als je eenmaal binnen bent, ga je sowieso met een leuk gestyled setje de deur weer uit. De dames weten je ontzettend goed te helpen en ook online willen ze je maar al te graag van styling advies voorzien. Ideaal!

#2 Bij & Mus in Meppel

Halverwege februari dit jaar deed Bij & Mus conceptstore haar deuren open in Meppel. Na een succesvolle webshop wilden de dames Susan & Jessica heel graag een fysieke winkel, waar ze nog meer leuke merken konden aanbieden. En dat is gelukt! Want wat een leuke winkel hebben ze neergezet. Helaas vallen ze gelijk middenin de Coronacrisis, maar gelukkig kun je nog steeds volop online bij hen shoppen.

#3 Vierseizonen in Leeuwarden

Vierseizoenen bestond afgelopen februari 2 jaar en dat vierden de dames groots. Deze leuke winkel vind je in hartje Leeuwarden en is één grote snoepwinkel. Want in elk rekje en op elk plankje vind je de leukste dingen. Niet alleen de leukste kinderkleding vind je hier, maar ook voor mooie baby en kindercadeaus kun je hier goed slagen. Ook hier kun je gelukkig online shoppen én pakken ze alles zo mooi in dat het een cadeautje is om te ontvangen.

#4 Spruit kids conceptstore in Deurne

Bij Spruit kids conceptstore vind je ook de leukste kinderkleding merken en speelgoed, boeken en accessoires voor kinderen onder één dak. Maar, je kunt ze gelukkig online vinden. Het leuke is dat ze een ware inpakservice hebben. Zit er een cadeautje bij, dan kun je je eigen inpakpapiertje kiezen. Als dat geen feestje is om te krijgen, weet ik het ook niet meer!

#5 Petozzi in Den Bosch

De dames Anouk en Geertje starten een aantal jaren geleden samen een webshop Petozzi met de leukste kinderkleding merken die hier in Nederland (toen) nog niet overal verkrijgbaar waren. Weer een tijdje later kwam daar de fysieke winkel in Den Bosch bij. Wat ik niet wist is dat ik al die tijd de naam verkeerd uitsprak. Ik dacht dat het Pé-to-tzie (op zn Italiaans) was, maar het is (hoe kan het ook anders) Brabants. Je spreekt het dus uit als Pu-toz-zie. Wisten jullie dit?

#6 Fvrts in Surhuisterveen

De prachtige conceptstore Favorites in Surhuisterveen is ook een heerlijke plek om rond te neuzen. Eigenaresse Aukje biedt met haar winkel een fysieke plek voor (creatieve) online ondernemers om hun spullen aan te bieden. Waaronder een wisselende collectie voor baby & kids. Naast de winkel kun je ook lekker shoppen via de webshop.

#7 Kind zo Blij in Dordrecht

Vriendinnen Nelleke & Stella hebben de ontzettend leuke winkel én webshop Kind Zo Blij geopend. In het scheefste winkeltje in Dordrecht kun je mooie kinderkleding, leuke kraamcadeautjes en nog veel meer vinden. en allemaal op de juiste manier gemaakt, Hoera!

#8 Tutte Belle in Leeuwarden

In één van de leukste winkelstraatjes van Leeuwarden vind je Tutte Belle. De grotere commerciele (kinderkleding) merken worden gecombineerd met de kleinere onbekende. Hierdoor kun je de leukste setjes combineren waardoor je met de leukste items naar huis gaat. Maar ook Tutte Belle heeft gelukkig een toffe webshop.

#9 Zoofs Conceptstore in Boxtel

Hier vind je de leukste handgemaakte kinderkleding van Nederlandse bodem onder één dak. Zoofs conceptstore biedt naast hun eigen label de kleding van verschillende andere creatieve ondernemers uit het land aan.

#10 Wijsneus in Groningen

Één van de leukste winkels van Groningen mag niet in dit rijtje ontbreken. De winkel Wijsneus bevindt zich op de Vismarkt en is ontzettend leuk ingericht. Ook hier weer hangt de mooiste kinderkleding en vindt je de leukste samengestelde kraampakketten. Ik zou ook zéker een kijkje nemen in hun webshop, mocht je niet in de buurt wonen.

Zo, dit waren dan de 10 leukste kinderkledingwinkels waar je ook online kunt shoppen. Genoeg inspiratie voor nu? Natuurlijk zijn er nog veel meer pareltjes in Nederland die ik nog niet met jullie gedeeld heb. Ben ik er nog één vergeten volgens jou? Laat het me weten! En wie weet komt dat in een volgende blog terug! Veel plezier met (online) shoppen!

Liefs, Cheryl