Sinds de geboorte van de kinderen ben ik echt veel meer van het online shoppen. Al vind ik het eindeloos slenteren door de winkelstraten en het fysiek voelen van de items ook nog steeds heel leuk; het komt er nu niet meer zo vaak van. En het online shoppen is gewoon een tikkeltje makkelijker. Je kunt op elk moment van de dag even shoppen en die leuke items scoren. En ik beken: ik heb ook wel ’s nachts geshopt tijdens de nachtvoedingen. Who’s with me?

Hoe makkelijk wordt het voor mij en andere mama’s gemaakt door alle hippe baby & kinderkleding onder één dak te stoppen. Fashion Kids NL doet het voor ons en verzamelt alle leuke kleding en items voor hippe meiden en stoere jongens. Van prematuur tot zelfs een aantal volwassen items. Naast een groot aantal merken hebben ze ook hun eigen Fashion Kids NL label gemaakt van biologische stoffen. Het is een stijlvolle en bovenal comfortabele lijn die is gemaakt en ontworpen voor kinderen om te kunnen spelen, ontdekken en ravotten. Ik zeg ideaal!

Items voor Wisse & Carice

Ik mocht items voor Wisse en Carice uitzoeken en kon gewoon niet kiezen tussen al dat leuks. Voor Carice heb ik uiteindelijk een prachtig naturel tuinpakje uitgezocht van By Xavi in de kleur zand. Het staat haar zo ontzettend lief en is ook heel erg leuk te combineren met een panterprintje wat nu helemaal hip is.

Voor Wisse koos ik, nadat ik eerst hele leuke vesten en baggy broekjes in mijn winkelwagentje had gegooid, uiteindelijk toch voor deze leuke en stoere regenlaarsjes van Kidooz. Handig om straks mee in de plassen te stampen. Wisse vind ze ook prachtig, want hij wilde ze niet meer uit doen na het passen. Dus gelijk maar even wat fototjes gemaakt. (psstt.. wil jij ze ook, wacht dan niet te lang want er zijn er nog maar een paar!)

Ook altijd op zoek naar leuke items en shopadresjes voor de kinderen? Neem dan ook zeker even een kijkje op de site van Fashion Kids NL. En naast de kinderkleding items vind je er ook diverse (kraam) cadeaus. Handig alles onder één dak! En met de code PSCHERYL shop je nu met 15% korting op alles! En dat is nog niet alles, want je kunt nu via Instagram 25 euro shoptegoed van Fashion Kids NL winnen. Doen jullie mee?