Het is altijd leuk om een kijkje te nemen in de kledingkast van een ander kind. Om inspiratie op te doen naar leuke kleding combinaties en tips te horen voor fijne shopadresjes. Dit keer deelt de mama van Jesse het kledingkastje. Op haar Instagram pagina deelt ze heel veel fashion tips voor boys én deelt ze elke maand een collage met de leukste budget items. Kijken jullie mee in het kleding kastje van Jesse?


Het kastje van Jesse

Wat leuk dat jullie een kijkje willen nemen in het kastje van Jesse. Wat vind ik het heerlijk om bezig te zijn met het stylen van de outfit voor hem. Ik krijg hier altijd zoveel energie van. Elke keer zeg ik weer tegen mijzelf: “dit jaar koop ik niet zoveel voor hem, een vlek of een gat zit er zo in.” Maar toch zie ik dan zoveel leuks en kan me dan niet bedwingen om het niet te kopen. Ik vind het leuk om budget items met exclusieve merken te combineren. Dit is de reden dat ik best vaak iets tweedehands koop. Zo past het binnen het budget.

kastje van jesse

Op de foto zie je mijn twee lievelings items. Die mogen elk seizoen niet in de kast ontbreken van Jesse. Het is een leoparde print van mini rodini en de streep  van mingo . Ik heb vaak verschillende items van deze twee printen. Omdat het zo makkelijk te combineren is met alles en het is ook leuk om  het met elkaar te combineren. Deze twee merken blijven altijd mooi. Dus ik scoor deze items ook regelmatig tweedehands.

kastje van jesse

Ook vind ik handmade shopjes erg leuk en super handig. Want zij hebben een bepaalde stofje en jij kan zelf kiezen welk item jij er van wil hebben. En dat helemaal op maat. Het shirtje van de foto hierboven is van het handmade shopje label_jette en omdat ik de print zo leuk vind, heb ik er ook een korte broek van besteld. Het shirtje staat zo leuk met de tuinbroek van de zara.

Bekijk ook het kastje van Wisse

kastje van Jesse

Ik shop eigenlijk vaak voor Jesse online. Want met een peuter shoppen die overal aan zit en niet wil passen is geen feestje. Maar online is voor mij een uitkomst. Ik kocht namelijk het korte broekje van @philandphae bij @littledepartmentstore. Ze meten alles met liefde voor je op. Dus ik koop eigenlijk bijna nooit de verkeerde maat. Super handig toch. Ook vind ik @elvis&otis een fijne shop. Daar heb ik de sokken van de foto vandaan. Bij hun kun je namelijk voor de betaalmethode klarna achteraf betalen kiezen. Super fijn, kan je eerst alles thuis passen en wat je wil houden betaal je dan en de rest stuur je terug. Nog wat shops die ik erg leuk vind zijn @peertje , @spruitconceptstore en @jackenzo die vanaf het najaar ook kleding gaat verkopen maar nu al hele leuke accessoires heeft zoals sokken, zonnebrillen en petten.

Nieuwe collectie

Over een maand lanceren bepaalde merken hun nieuwe collectie al voor het najaar. Ik koop deze voor Jesse altijd vroeg in het seizoen. Het is ook leuk dat vaak de exclusieve merken een maand voordat de collectie uit komt, sneak previews laten zien. Zo zie je wat de kleuren voor het nieuwe seizoen worden en kan ik alvast sale items of tweedehands items scoren. Die moeten natuurlijk passen bij de kleuren van het volgende seizoen. Ik ben dus al druk bezig met items te zoeken voor het najaar.  De spijkerbroeken op de foto hebben we al gescoord voor het najaar.  Ik heb weer zin in de nieuwe collectie.

kastje van jesse