Het stond al een tijdje op mijn to-do list om een blog te schrijven over het kastje van Wisse. Af en toe deel ik op instagram een foto van #wissesoutfit en daar wordt heel leuk op gereageerd. En ook op de vraag of er belangstelling is om een kijkje in het kastje van Wisse te nemen werd er heel veel ‘Ja!’ geantwoord. Dus bij deze!

Deze leukerd van @ebzo hangt al een tijdje klaar in de kast. Volgende week mag hij dan ein-de-lijk aan want dan is onze grote vriend jarig en wordt 3 jaar! Vorig jaar had hij een sweater met TWEE er op en dit jaar heb ik voor dit leuke shirt gekozen (oker strepen met donker groene opdruk) en gooi er nog een leuk vest of spijkerblousje over heen.

In de kledingkeuze van mijzelf ben ik vaak heel voorzichtig met printjes en kleuren. Ik ga heel graag op ‘safe’ en bij mij vind je dan ook veel effen of streepjes in de kast. Ik trek deze veilige kledingstijl ook vaak door in de kasten van de kinderen. Maar heel af en toe heb ik een uitschieter; zoals dit toffe vest van @onedayparade die ik kocht bij @Nynstyles. En als Wisse hem dan aan heeft, beloof ik mezelf om vaker dit soort leuke printjes te kopen, want het staat zo leuk!

Zara is ook een favoriete winkel om te shoppen voor Wisse. Deze leukerd op links is hier dan ook van. Over veilig gesproken he? Hij heeft een heel fijn knitted structuurtje en hij is lekker lang voor zijn lange rug. De sjaal is van @Mingokids en past werkelijk overal bij. De rechter sweater heb ik ook gekocht bij @Nynstyles en staat qua kleur heel mooi én is lekker warm. Hij heeft hem in de zomer ook al vaak gedragen als het ’s avonds iets kouder werd.

Twee weken geleden heb ik voor het eerst een box van @Bundle.Boon besteld. Bij dit leuke concept gaat je personal shopper voor je aan de slag om leuke outfitjes voor je kind samen te stellen. Na een vragenlijst over je style en een persoonlijk gesprek sturen ze de box met kleding naar je op en kun je thuis rustig kijken. Onder andere dit setje stuurden ze naar Wisse (No Spon!) en hangt nu te pronken in zijn kast. De blouse is van @moodstreet en de broek van @Tygo&Vito

Oh en dit fijne truitje dan! Hij is heerlijk zacht en heeft zo’n mooie (oud)roze kleur en is van @little.hedonist en heb ik in de sale geshopt bij @Elirosekidsboutique. Hij is iets aan de grote kant, maar juist door hem oversized te dragen vind ik hem lekker stoer staan.

Dit is eigenlijk nog maar een greep uit zijn mooie kast. Wie weet dat ik er nog eens een deel 2 van kan maken als er belangstelling voor is?! (Dan hoor ik het graag!). Nu moeten we nog op zoek naar een leuke winterjas. Dusss.. kom maar door met jullie tips!

Liefs, Cheryl