We hebben een enorme voetbalfan in huis. Wisse is het liefste de hele dag met een voetbal in de weer en kijkt filmpjes op YouTube van zn grootste voetbalhelden. En dan heb ik het nog niet eens over zijn favoriete outit: een voetbalshirt met sportbroek. ‘Normale’ kleding is eigenlijk een no go tegenwoordig. Tsja, de voetbalgekte is compleet hier in huis. Hij werd laatst verrast met een fantastisch cadeau: een mystery box van FC Surprise, met daarin een voetbalshirt voor kinderen! Benieuwd wat dat is?

FC Surprise

Sinds begin dit jaar is FC Surprise aan de weg aan het timmeren met hun online mystery voetbalshirts. Het concept achter FC Surprise is simpel: je ontvangt een mystery box met daarin een officieel voetbalshirt van een willekeurige club of nationaal team. In plaats van zelf een specifiek shirt te kiezen, geef je simpelweg aan welke kleur, club of competitie je liever niet zou willen ontvangen. Jouw enige keuze is de juiste maat, waarna je alleen nog maar voor de brievenbus hoeft te wachten. Elk voetbalshirt van FC Surprise is een unieke toevoeging aan jouw verzameling. Een perfect cadeau voor elke voetbalfan die van verrassingen houdt en op zoek is naar nieuwe en toffe toevoegingen aan hun collectie.

Mystery boxen met een voetbalshirt

Als je een mystery box van FC Surprise bestelt is het dus een verrassing welk shirt je ontvangt. Je ontvangt sowieso een officieel voetbalshirt uit een recent seizoen (seizoen 2020-2021 of recenter) van een buitenlandse club of land. Een ontzettend leuke manier om je collectie uit te breiden. Zoals gezegd, kun je altijd je wensen doorgeven. Wil je bijvoorbeeld geen rood shirt? Of liever geen shirt van een club uit een bepaalde competitie? Geen probleem! Je kunt het aangeven op de afrekenpagina en FC Surprise houdt hier rekening mee.

Mystery voetbalshirts is er voor heren, dames én kinderen. De prijs voor een herenshirt is €37,95 en voor vrouwen €34,95. Daarnaast heb je dus ook de keuze uit kindermaten (maat 110 tot en met 164) en kosten slechts €27,95. Echt een perfect (verjaardags)cadeau voor alle voetballiefhebbers als je het mij vraagt.

Unboxing mystery voetbalshirts voor kinderen

De spanning is zeker aanwezig als het brievenbuspakketje op de mat valt. Als je hem opent, zit je shirt verpakt in een beschermend papier waar je stiekem al een en ander doorheen ziet. Naast het shirt, zitten er ook een aantal flyers in de doos, waaronder één met alle informatie over je gekregen shirt. Van welke club je hem hebt ontvangen, van welk seizoen en of het een thuis- of een uitshirt is. Super gaaf! Wisse was in ieder geval door het dolle heen met zijn nieuwe mystery kinder voetbalshirt!

mystery voetbalshirts voor kinderen

Win een mystery voetbalshirt

Kun jij nou ook niet wachten om je verzameling voetbalshirts uit te breiden met een tof exemplaar? Een box van FC Surprise bestellen kan natuurlijk altijd, maar je kunt er nu ook één winnen! Het enige wat je hoeft te doen is een reactie te plaatsen onder deze blog én ons te volgen op Instagram. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht via mail of DM. Meedoen kan tot en met 24 september 2023.