Ik moet er eerlijk gezegd nog even niet aan denken, maar de herfst staat voor de deur. De dagen worden korter, het wordt weer frisser en sommige bomen veranderen alweer van kleur. Het voordeel van deze tijd van het jaar zijn de nieuwe najaarscollecties die weer de winkels binnenstromen. Heerlijk om al die nieuwe kleuren en prints te zien en leuke toffe items te shoppen. Ook Shoesme heeft voor hun merk Go Banana’s een toffe wintercollectie samengesteld.

Wintercollectie Go Banana’s

De collectie van Go Banana’s bestaat uit 9 vrolijke en stoere sneaker designs: Happy Alpaca, Unicorn, Tiger, Magic Zebra, Foxy Roxy, Alligator, Dinosaur, Beary Cool, Sharkattack. Deze zijn geschikt voor jongens en meisjes en verkrijgbaar in maat 20 t/m 35.

Het materiaal van de nieuwe wintercollectie van Go Banana’s is iets anders dan het canvasmateriaal van de zomersneakers, want de sneakers uit de najaarscollectie hebben namelijk een waterafstotende laag. Hierdoor kunnen de schoenen tegen spatwater en is het super geschikt voor de herfst en winter. Geen natte voetjes dus. De samenstelling van het materiaal is 90% polyester en 10% canvas en voorzien van een DWR (Durable Water Repellent) spray, waardoor het een lange tijd beschermd is tegen spatwater.

Betaalbare kinderschoenen

Ik vind de kleurtjes en printjes weer erg leuk en je ziet de bekende designs van de vorige collecties weer terugkomen. Leuk vind ik ook dat bij een paar modellen de tong van de schoen een lekker zachte fake fur heeft. Wat (gelukkig) weer hetzelfde is gebleven, is het fijne prijsje. De verkoopprijs is €54,95 en dat is fijn voor de snel groeiende kindervoeten. De kwaliteit is goed, want we hebben hele goede ervaringen met de vorige kindersneakers van Go Banana’s. Ben je benieuwd geworden naar de volledige wintercollectie van Go Banana’s? Bekijk ze dan allemaal op hun site.

En, wil je een paar uit de nieuwe wintercollectie van Go Banana’s winnen? Doe dan mee aan de winactie via mijn Instagram pagina. Daar mag ik namelijk een paar naar keuze weggeven! Hoe leuk is dat?