Ik moet er eerlijk gezegd nog even niet aan denken, maar de herfst staat voor de deur. De dagen worden korter, het wordt weer frisser en sommige bomen veranderen alweer van kleur. Het voordeel van deze tijd van het jaar zijn de nieuwe najaarscollecties die weer de winkels binnenstromen. Heerlijk om al die nieuwe kleuren en prints te zien en leuke toffe items te shoppen. Ook Shoesme heeft voor hun merk Go Banana’s een toffe wintercollectie samengesteld.

Wintercollectie Go Banana’s

De collectie van Go Banana’s bestaat uit 9 vrolijke en stoere sneaker designs: Happy Alpaca, Unicorn, Tiger, Magic Zebra, Foxy Roxy, Alligator, Dinosaur, Beary Cool, Sharkattack. Deze zijn geschikt voor jongens en meisjes en verkrijgbaar in maat 20 t/m 35.

Het materiaal van de nieuwe wintercollectie van Go Banana’s is iets anders dan het canvasmateriaal van de zomersneakers, want de sneakers uit de najaarscollectie hebben namelijk een waterafstotende laag. Hierdoor kunnen de schoenen tegen spatwater en is het super geschikt voor de herfst en winter. Geen natte voetjes dus. De samenstelling van het materiaal is 90% polyester en 10% canvas en voorzien van een DWR (Durable Water Repellent) spray, waardoor het een lange tijd beschermd is tegen spatwater.

Lees hier tips voor duurzame schoenen kopen

Betaalbare kinderschoenen

Ik vind de kleurtjes en printjes weer erg leuk en je ziet de bekende designs van de vorige collecties weer terugkomen. Leuk vind ik ook dat bij een paar modellen de tong van de schoen een lekker zachte fake fur heeft. Wat (gelukkig) weer hetzelfde is gebleven, is het fijne prijsje. De verkoopprijs is €54,95 en dat is fijn voor de snel groeiende kindervoeten. De kwaliteit is goed, want we hebben hele goede ervaringen met de vorige kindersneakers van Go Banana’s. Ben je benieuwd geworden naar de volledige wintercollectie van Go Banana’s? Bekijk ze dan allemaal op hun site.

Go Banana’s regenlaarzen

In de plassen stampen is een stuk leuker met de Go Banana’s regenlaarzen. Weer of geen weer, met deze toffe rainboots maken ze de gure herfst een stukje vrolijker. Zij zijn uiteraard weer verkrijgbaar in de leuke printjes die we al van Go Banana’s kennen. Ze zijn stevig en super comfortabel. Let wel op, ze vallen iets aan de grote kant, dus ik adviseer je een maatje kleiner te nemen dan normaal. Verkrijgbaar in maat 20 tot en met maat 35 en de prijs is €29,95. Bekijk alle varianten hier op de site.