De Sint is bijna weer in het land! Je kunt eigenlijk niet vroeg genoeg beginnen met het zoeken naar leuke schoencadeautjes, maar wat doe je erin? Ik help je een handje. In deze blog heb ik de tien leukste schoencadeautjes voor meisjes onder 5 euro op een rijtje gezet.

Sint 2020Sint 2020

In dit overzicht vind je cadeautjes voor verschillende leeftijden, maar wel allemaal even leuk als schoencadeautje voor meisjes. Daarnaast heb ik rekening gehouden met kleine prijsjes, omdat ik denk dat het helemaal niet zo gek hoeft.

Schoencadeautjes onder vijf euro voor meisjes

#1 Scrunchies

Scrunchies kun je nooit genoeg hebben. Deze teddy variant zijn ook nog eens ontzettend zacht en lief. Voor €3,00 scoor je deze leukerds al.

schoencadeautjes voor meisjes tot 5 euro

#2 Kinderkrijtbord

Bij de Xenos vind je dit leuke kinderkrijtbord. Met krijtjes en een sponsje kan er gelijk gekrijt worden. Je shopt hem voor €2,99.

goedkope schoencadeautjes voor meisjes

#3 Zwembandjes

Deze zwembandjes in panterprint zijn ook té leuk. Je shopt ze bij Kidooz.nl voor €4,95. Ik weet zeker dat alle jonge meisjes hier blij van worden.

#4 Aquabeads

Voor de creatieve meisjes zijn deze aquabeads patroonvellen ook een super leuk cadeau. Voor €3,99 heb je 10 dubbelzijde patroonvellen voor 100 verschillende creaties. Genoeg inspiratie voor nieuwe creaties.

Lees ook: Schoen zetten voor Sinterklaas – wanneer en hoe vaak?

#5 Stempelset

Een set van 16 stempels met een hondenthema shop je voor €2,50 bij de Hema. Zijn ze niet super schattig? Je kleintje kan hier hele kunstwerkjes mee maken.

# 6 Glitters in potjes

Glitterrrr, hoe meisjesachtig wil je het hebben? Met deze set van 24 potjes kan je dochter weer even voor uit. Voor €2,99 shop je het bij de Xenos.

#7 L.O.L. plaktattoos

L.O.L. is hot en plaktattoo’s zijn ook weer helemaal terug van weggeweest. Dus deze combinatie is helemaal top! Ze zijn super leuk, want door het metalic laagje is het een verrassing hoe ze op je arm (of waar dan ook) eruit komen te zien. Je shopt ze voor €4.32 bij Bol.com.

#8 Magische stiften

Stiften met een magisch effect! Wanneer je de witte stift over één van de andere 7 gekleurde stiften kleurt, verandert hij in een compleet andere kleur. Hoe leuk! En dat voor maar € 3,77.

#9 Sinterklaas tiara

En hoe leuk is deze haarband met een kleine mijter bovenop? Super leuk voor de intocht bij tijdens pakjesavond. Je koopt hem bij de Hema voor €1,75.

#10 Strijkkralen Glow in the Dark

Ook één van mijn favorieten zijn deze glow in the dark strijkkralen met een paardenvorm. Sommige kraaltjes geven licht en dat geeft natuurlijk een heel bijzonder effect. Voor €4,77 heb je een hele boel plezier!

Lees ook: 10x de leukste Sinterklaasboeken voor kinderen

Ondanks dat Sinterklaas misschien anders is dan andere jaren mag het feestje niet overgeslagen worden. Ik hoop dat ik je inspiratie heb kunnen geven voor leuke schoencadeautjes voor meisjes tot 5 euro. Deel deze lijst vooral met je familie en vrienden om hen ook de inspiratie te geven voor de leukste schoencadeautjes voor meisjes.

Deze blog bevat affiliate linkjes. Ik ontvang een kleine commissie als je iets besteld via één van deze links.