Afgelopen week heeft Wisse afscheid genomen op het kinderdagverblijf en de peuterschool. Nog heel eventjes en dan is hij echt 4 jaar. Hij kan niet wachten, maar ik vind het allemaal veel te snel gaan. Bij jarig zijn, horen natuurlijk traktaties. En, het kon natuurlijk niet missen dat dit in zijn geval een PAW Patrol traktatie moest worden!

PAW Patrol traktatie

Vanwege corona moet trakteren op school tegenwoordig wel aan een paar regels voldoen. De meeste scholen hebben het beleid om alleen voorverpakte traktaties uit te laten delen. Geen probleem natuurlijk, want ook daar kun je hele leuke traktaties voor bedenken. Zelf vind ik het leuk dat de kinderen naast iets (verantwoord) lekkers een kleinigheidje over houden aan de traktatie. Dus ik ging op zoek naar een leuk corona proof traktatie van PAW Patrol.

PAW Patrol stoepkrijt

Een tijdje geleden kwam ik hele leuke stoepkrijt figuren van PAW Patrol tegen die een handige dame zelf maakte. Super leuk en origineel, dus dat moest ons cadeautje aan de kinderen worden. Het is een kleine hondenpoot in de kleur groen/blauw geworden. Stuk voor stuk al verpakt in een cellofaantje met strik. Maar, je kunt ook heel makkelijk stoepkrijt zelf maken met deze siliconen mal van een hondenpoot!

PAW Patrol stoepkrijt

PAW Patrol snoepjes

Voor het lekkers bij de traktatie hoefde ik ook niet lang na te denken. Onze kinderen zijn gek op de verantwoorde ‘snoepjes’ van Fruitfunk. Zij bieden snoep- en snackproducten gemaakt van 100% fruit. Snoepen en toch verantwoord, ik vind het top. En wat helemaal leuk is, is dat ze een speciale lijn van PAW Patrol snoepjes in het assortiment hebben. Ik heb gekozen voor de crispy apple uitdeelzakjes met leuke plaatjes van Chase, Skye en Marshall. Ik vond het perfect passen.

PAW Patrol traktatie

Het handige is dat ik de doorzichtige zakjes en de labels mee heb besteld bij de stoepkrijt bestelling. Zo hoefde ik het alleen nog maar bij elkaar in het zakje te stoppen en de labels er aan te nieten. Simpel, daar hou ik van zoals jullie vast wel weten. Tijd om te trakteren op school en het kinderdagverblijf. Wisse vond het prachtig en de kindjes geloof ik ook!

Eventueel kun je het ook nog in leuke PAW Patrol zakjes verpakken.

Meer traktatie inspiratie

Toen Wisse twee werd, gaf hij de kindjes een auto traktatie en op z’n derde verjaardag werd het een koekjestraktatie. Hester maakte voor Naud leuke toverstafjes als afscheidstraktatie voor de peuterspeelzaal, ook echt super leuk en makkelijk. In ieder geval heel veel succes en plezier met het maken van jouw traktatie.