Een babyshower organiseren voor een zwangere vriendin, zus of dochter is natuurlijk ontzettend leuk. Een leuke locatie regelen, de aankleding, iets te eten én natuurlijk kan een babyshower cadeau niet ontbreken. Melissa, eigenaresse van Bo Baby Online, heeft een webshop waar je de leukste cadeaupakketten voor baby’s kunt kopen. Zij vertelt uit haar eigen ervaring wat de populairste babyshower cadeaus zijn van dit moment.


babyshower cadeau

Hier vind je tips hoe je het beste een babyshower kunt organiseren tijdens corona

Babyshower cadeaus

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen, een babyshower cadeau verzinnen kan best wel lastig zijn. Je beste vriendin, liefste zus of leukste collega is in blijde verwachting en je bent uitgenodigd voor haar babyshower. Natuurlijk wil je dan een fantastisch cadeau aan haar geven. Immers krijgt zij die dag meerdere cadeaus en hoe leuk is het dat jouw cadeau de leukste is van allemaal!

Je zoekt het hele internet af naar een leuk babyshower cadeau, maar je ziet door de bomen het bos niet meer. Er is simpelweg te veel keus en daarom willen we jou een handje helpen! Wij hebben de vijf populairste babyshower cadeaus voor je op een rijtje gezet. Op deze manier kan jij in ieder geval met een gerust hart aankomen op de babyshower met een leuk cadeau voor de mommy to be!

babyshower cadeau knuffeldoekje

Knuffeldoekjes

Uiteraard één van de klassiekers onder de cadeaus voor baby’s. Dat is natuurlijk niet zonder reden, want het blijft gewoon heel schattig om een lief knuffeldoekje aan een baby te geven. Zelfs voordat de baby op de wereld is, ligt het babykamertje al vol met knuffeltjes in allerlei soorten en maten. De knuffeldoekjes zijn lekker zacht en fijn om mee in slaap te vallen. Ook worden ze de beste vriendjes van de baby. Let er wel op dat je een knuffeldoekje koopt zonder kraaloogjes. Dit voor verstikkingsgevaar van de baby!

Bijtringen

Bijtringen zijn het ideale cadeau om te geven op een babyshower. Je hebt ze in allerlei kleuren en je kan ze leuk combineren met bijvoorbeeld een knuffeldoekje of een rompertje. De meeste bijtringen zijn zo ontworpen dat ze ribbels, randen of uitstekende delen hebben die het tandvlees van de baby masseren. Dit zorgt voor verlichting van de pijn of jeuk die de baby voelt als er nieuwe tandjes doorkomen. Superfijn cadeau dus!

Romper

Als je het ons vraagt, het leukste babyshower cadeau dat je kunt geven. Je hebt rompertjes in allerlei kleuren en printjes. Je hoeft niet lang te zoeken naar een romper, want er is in elke prijsklasse wel een leuke te vinden. Maar let op: ‘goedkoop is duurkoop’. Ga dus wel voor een kwalitatief goede romper. Niets is zo vervelend dan dat de romper na twee keer wassen gekrompen is.

Baby verzorging set

De momenten onder de douche of in het badje maak je compleet met een verzorging set voor de baby. De huid van de baby is gevoelig en moet goed verzorgd worden. Hoe fijn is het dan om een verzorging set te geven bestaande uit een shampoo, bodylotion en billencrème. Ook leuk om te combineren met een set washandjes bijvoorbeeld.  Daarbij is het een heel praktisch maar waardevol cadeau!

Mijlpalenkaartjes

De trend van het moment! Leuk om de mijlpalen van de baby vast te leggen met kaartjes. De mama legt één van de kaartjes zoals ‘Vandaag was mijn eerste echte lachje’ en ‘Vandaag ging ik voor het eerst zitten’ bij de baby neer. Daarna neemt ze een foto en bewaart ze zo de leukste herinneringen in een fotoalbum. De kaartjes zijn echt een groot succes.

babyshower cadeau pakket

BONUS TIP

Kun je niet kiezen? Je kunt bovenstaande met elkaar combineren. Dit is de reden waarom ik Bo Baby online ben gestart. We verkopen de ‘Bo Box’ wat een samengesteld cadeaupakket is met mooie items van bekende hippe babymerken. Je kunt kiezen uit de kant-en-klare boxen of zelf een mooie combinatie samenstellen. De boxen worden vrolijk verpakt met een lief kaartje erbij waarop je jouw persoonlijke bericht kan laten zetten. Daarnaast zijn alle producten in de Bo Box op eerlijke en duurzame wijze geproduceerd én verzenden we het babyshower cadeaupakket CO2 neutraal. Neem snel een kijkje op onze webshop of kom ons gezellig volgen op Instagram Bo Baby online. Happy shopping!

Lees ook deze tips voor een geslaagde babyshower. En wist je dat er ook een babyshower etiquette is? Zo weet je precies wat gebruikelijk is bij het organiseren van een babyshower.