Hoera! Wisse is 5 jaar geworden, dus er mocht weer getrakteerd worden. Hij is momenteel helemaal fan van LEGO, dus we gingen dit jaar voor een LEGO traktatie. Voorverpakt, simpel en zelf gemaakt. Benieuwd wat het is geworden? Kijk dan snel verder en laat je lekker inspireren om er mogelijk je eigen variatie op te maken.

LEGO traktatie

Heb je ook een LEGO fan thuis? Wij wel, dus gingen we dit jaar voor zijn verjaardag voor een LEGO traktatie. Eén die voorverpakt is, met (verantwoord) lekkers en een leuk cadeautje voor thuis. Dat cadeautje hoeft natuurlijk niet, maar vind ik zelf gewoon leuk om te doen. Wat er in zit: stoepkrijt poppetjes van LEGO en een lekkere fruitbar in een transparant zakje. Dit is natuurlijk ook super leuk om uit te delen tijdens een LEGO feestje.

LEGO stoepkrijt

Vorig jaar was het stoepkrijt cadeautje die bij de PAW Patrol traktatie zat een dikke hit bij de kinderen. Dit jaar wilde ik een variant maken in LEGO stijl, dus ben zelf aan de slag gegaan en heb stoepkrijt LEGO poppetjes gemaakt. Ik bestelde hiervoor een siliconen mal in de vorm van LEGO mannetjes en gebruikte deze blog om zelf stoepkrijt te maken. Het is namelijk super simpel om te doen, wist je dat?

Wil je nou niet zelf aan de slag gaan of vind je het teveel gedoe? Dan kun je ook altijd nog kiezen voor een kant en klaar uitdeelcadeautje van LEGO zoals deze LEGO poppetjes/figuurtjes.

LEGO traktatie snoepjes

Hier op school hebben we niet een heel streng traktatie beleid, maar ze geven wel de voorkeur voor verantwoord. Voor deze LEGO traktatie gingen we daarom voor onze favoriete verantwoorde snoepjes van Fruitfunk. Van de fruitbar van appel hebben we een ‘LEGO blokje’ gemaakt.

Wil je deze ook maken? Dan vind je hieronder de gratis printable die je zelf kunt aanpassen.

Meer traktatie inspiratie

Voor meer traktatie inspiratie kun je ook nog andere traktaties op de blog bekijken. Check bijvoorbeeld zeker ook de PAW Patrol traktatie of deze Pieter Konijn traktatie. En anders kun je hier op de blog alle andere traktatie ideeën bij elkaar vinden. Hopelijk vond je het leuk heb heb je je kunnen inspireren om je eigen traktatie te maken.

LEGO traktatie voor school trakteren