Ik kan er al weken naar uit kijken: Kerst! Ik vind het zo’n ontzettend gezellig tijd. De kerstboom staat inmiddels en langzaam begint ons hele huis kerstproof te worden met leuke sfeervolle versieringen. I love it!  Gelukkig ben ik niet de enige in huis die de kerstversiering leuk vind, want ook Wisse vindt alle lichtjes en kerstspullen “moooi”! En die bofkont eet straks in stijl zijn kerstontbijt. Benieuwd hoe?

Kinderservies voor Kerst

Nou, met dit geweldig kerstservies gekregen van Bulbby. Ze hebben een ontzettend leuke en vrolijke kerstlijn waarbij je verschillende producten uit hun collectie gepersonaliseerd kunt bestellen. Zo ook dit kinderbordje met naam met keuze uit prenten zoals een rendier, kerstboom of bijvoorbeeld het toffe gingerbread. Voor Wisse koos ik het schattige rendiertje met de opdruk in de kleur Navy. 

En om het kinderservies compleet te maken bestelde ik er een kinderbestekje en een beker bij. Het kinderbestekje is een nieuw product en kun je ook helemaal naar wens personaliseren met naam én een leuke afbeelding (van dieren tot hartjes). Om het in de kerstsfeer te houden heb ik gekozen voor Wisse zijn naam in combinatie met sterretjes in de kleurencombinatie Navy/Rood. Tot slot heb ik gekozen om ook de beker in de kleur Navy te bestellen met de opdruk van een kat. 

In stijl aan het kerstontbijt

Zo eet onze kleine meneer in ieder geval in stijl zijn kerstontbijt. Wat is er nou leuker om te eten vanaf je eigen bordje, te drinken uit je eigen beker of eten met je eigen bestekje met naam. Het servies is trouwens ook heel leuk voor school, wanneer ze een ontbijt, lunch of eigen bentolunch in kerststijl hebben.

Ook een kerstserviesje?

Wil je ook zo’n tof kinderserviesje in kerststijl? Bestel ze dan super eenvoudig bij Bulbby en binnen drie dagen heb je het in huis. Ik weet zeker dat alle kinderen hier blij van worden!