Vroeger vond ik het leukste aan koekjes bakken stiekem aan het einde snoepen van het deed dat nog aan de spatel en in de bak was achtergebleven. En nog steeds doe ik het stiekem als ik met de kinderen koekjes bak. Maar niet te veel, want mij is altijd geleerd dat het niet goed voor je is door het meel en de rauwe eieren. Sylke van Let’s Dough it vond dat dit anders moest en ontwikkelde koekjesdeeg waar je onbezorgd van kan snoepen zónder rauwe producten.

Let’s Dough it

Haar koekjesdeeg bevat namelijk géén rauw ei en er wordt gebruik gemaakt van verhit meel. Hierdoor is het deeg 100% veilig te eten voor iedereen (ook voor zwangere dames!). Het deeg is zo ontwikkeld dat je het zo uit het bakje kan lepelen. Maar als je wilt, kun je er ook nog steeds koekjes van bakken. Ze hebben veel verschillende smaken en het menu wisselt continu. Ook kun je zelfs je eigen bakje samenstellen. Heerlijk toch!

Smaken

Van Sylke ontving ik drie heerlijke bakjes met de smaken Chocolate Chip, Strawberry Dynamite en Queen of the jungle. Elke combinatie is met zorg samengesteld.

Let's Dough it

Chocolate Chip

Dit is het deeg waar het eigenlijk mee begon. De klassieker. Het is een ontzettend lekker deeg met knapperige stukjes chocolade.

Let's Dough it

Strawberry Dynamite

Het klassieke deeg vol roze lekkernijen. Zoals stukjes aardbei snoepstaafjes, aardbei chocolade, crunchy aardbei suiker, strawberry crispies en een yoghurt aardbei saus bovenop.

Let's Dough it

Queen of the jungle

Deze hemelse combinatie is gemaakt met het klassieke Coukie Dough, caramel blokjes, witte chocolade druppels en stukjes witte lion. Dat klinkt toch fantatisch!

Mijn favoriet

Als ik een favoriet moet aanwijzen dan kan ik eigenlijk niet kiezen tussen de klassieke Chocolate Chip en de lekkerste combinatie ever van de Queen of the jungle. Beide zijn ze heerlijk en komt het echte koekjesdeeg naar voren. De Strawberry Dynamite is ook heel lekker, maar ik houd toch van iets minder zoet. Ik ben echt super enthousiast en denk dat de volgende bestelling er heel snel aan komt! Mmm…

Let's Dough it

Snoepen jullie ook altijd stiekem van het koekjesdeeg of het beslag?