Met een newborn in huis heb ik uiteraard van te voren flink lopen shoppen. De mooiste babypakjes, zachtste knuffels en fijnste verzorgings- en babykameritems bracht de postbode hier. Het leuke vind ik toch wel het shoppen naar babyessentials bij de kleinere webshops in plaats van de grote die iedereen wel kent. Ik volg de zogenoemde small shops ook met heel veel liefde op Instagram om daar ook weer inspiratie uit te krijgen.

Een van die small shops die ik met liefde volg is Miss Birdie. Dianne van der Beeke is in 2013 haar webshop begonnen. Toen nog gespecialiseerd in muziekdoosjes en onder een andere naam, vorig jaar met een nieuwe naam, nieuw logo en een veel breder aanbod doorgegaan als Miss Birdie.

Babyessentials op een rij

Het is een plek geworden voor stijlvolle, eerlijke en veilige baby- en kinderaccessoires. Ze biedt onzettend mooie en duurzame merken aan zoals Mies & co, Fabelab en CamCam Copenhagen. Als mama (to be) kun je hier je hart ophalen door het grote aanbod aan mooie babyessentials. Maar ook als je een kraamcadeautje zoekt, is dit de perfecte plek om iets leuks te scoren. Ook deze aankleedkussenhoes shop je daar!

Ik heb nog getwijfeld om een verschoonmand aan te schaffen, maar heb uiteindelijk het aankleedkussen weer klaargelegd. En met deze stijlvolle aankleedkussenhoes van Jollein kleed je je babykamer gezellig aan. Ik ben er in ieder geval erg blij mee, want hij is kwalitatief super dik en lekker zacht. Hij is gemaakt van een fijn breisel met een middelstrook van badstof en heeft de kleur Stone Groen. Natuurlijk ook ideaal voor de tere babyhuidjes! Ik zou zeggen, kijk vooral eens rond op haar mooie site!

Miss Birdie babyessentials

Benieuwd hoe je de kinderkamer nog persoonlijker kunt maken? Ik schreef er eerder een blog over.