Ik blijf maar in de kamer van Wisse aan het rommelen. Nu hij ouder wordt vind ik het ook leuk om van het babyachtige af te stappen en beetje bij beetje zijn kamertje stoerder te maken. De fluffy knuffeltjes maken plaats voor (speelgoed) autootjes en ook laten er steeds meer grote dieren hun kop zien op zijn kamer. Daarnaast ben ik dol op gepersonaliseerde items – zoals de meesten hier wel weten – en deze voeg ik dan ook graag toe om het nog even net wat persoonlijker te maken.

Gepersonaliseerde opbergzak

Bij Bulbby.com kun je verschillende items voor de kinderkamer vinden die je stuk voor stuk naar wens kunt personaliseren. Ik koos voor deze leuke opbergzak van stevig canvas en grote hengsels. Ideaal voor al het rondslingerend speelgoed of knuffels in zijn slaapkamer. Maar waar hij ook erg handig voor is, is als waszak voor alle vuile kleding. De zak is een leuk decoratie item en tegelijkertijd praktisch. Win-win voor alle mama’s!

Lastig kiezen vond ik het wel, want met maar liefst 28 verschillende opdruk mogelijkheden in ook nog eens 22 verschillende kleuren is de keus enorm! Vinden jullie hem niet leuk geworden?

Ik heb gekozen voor de triangle opdruk in de petrol kleur. Ik vind het leuk passen bij Wisse zijn behang in de slaapkamer en zou daarnaast ook niet misstaan in de woonkamer (óók niet onbelangrijk!). Dit formaat is de middelste maat en is 40 bij 40 cm. Hij is er ook nog een slag kleiner én groter. Op de site vind je nog veel meer items die je in dezelfde stijl met deze opbergzak kunt combineren; van kussenslopen tot muurstickers. Ik zal alvast nadenken over mijn volgende gepersonaliseerde item!

Ik (en Wisse) ben erg blij met dit leuke persoonlijke item die het kamertje een beetje stoerder maakt. Wat vinden jullie er van?