Iedere ochtend wakker worden onder het mooiste kinderbeddengoed. Welk kind wil dat nou niet? Gelukkig valt er tegenwoordig veel te kiezen. Hippe en trendy dekbedovertrekken in uni kleuren of juist een all-over print. En wat dacht je van een gaaf dekbedovertrek met een levensechte fotoprint?

Mooi beddengoed maakt een kinderkamer helemaal af. Of je nu gaat voor een rustige print of juist een stoer exemplaar, een gaaf dekbedovertrek is een echte eyecatcher in de slaapkamer. En ook door een sprei of deken over het bed te leggen, geef je de kinderkamer een heel toffe look. Daarnaast is zo’n deken ook nog eens super handig wanneer de nachten wat kouder zijn.

Als je op zoek bent naar tof kinderbeddengoed, vind je hier de leukste exemplaren op een rij. Dekbedovertrekken die kinderen vast en zeker ook helemaal geweldig vinden.

Kinderbeddengoed dieren

Dekbedovertrekken met dierenprints zijn vaak favoriet bij kids. Slapen met een alpaca of schattige kittens. En ook het beddengoed van SNURK kan in dit rijtje niet ontbreken. Ze hebben tof beddengoed met levensechte fotoprints zoals de haai en dino. Die laatste past bijvoorbeeld ook perfect op een dinokamer! En, wil jouw kind heel graag een konijn als huisdier? Dan is het dekbedovertrek met een lief konijntje misschien wel dé oplossing voor jullie ‘nieuw huisdier’.

Alpaca dekbedovertrek

SNURK Dino

SNURK Haai

Konijn dekbedovertrek

Snoozing Kittens

Lees hier tips over de aanschaf van een kinderkussen en waar je op moet letten

Kinderbeddengoed bloemen

Dekbedovertrekken met bloemen staan prachtig op de mooiste meidenkamers. Bijvoorbeeld een lieflijk bloemveld met veldbloemen en kruiden of de vrolijke bloemenprint van PIP. Of wat denk je van de exotische en iets meer retro achtige bloemenprints van Clovers&Co?

Snurk Flower Fields

PIP bloemen

Covers&Co Flower Power

Covers&Co No Wallflower

Kinderbeddengoed voertuigen

Toet toet! Beddengoed met voertuigen mogen natuurlijk niet in dit rijtje kinderbeddengoed ontbreken. Voor alle liefhebbers van auto’s, kranen, trekkers en vliegtuigen is er natuurlijk ook veel moois te vinden. Kijk maar eens.

Beddinghouse Building voertuigen

Vliegtuigjes Covers&Co

Snurk Traffic

Beddinghouse Farm Life

Kinderbeddengoed jungle

Beddengoed voor alle jungle fans! Is jouw kindje helemaal dol op de dieren uit de jungle of heeft hij of zij zelfs een echte jungle kamer? Dan is dit kinderbeddengoed super tof.

Snoozing Zoo dieren

Snoozing exotische vogels

Bomen jungle

Roze kinderdekbedovertrek

Dit roze beddengoed zijn perfect voor de echte meidenkamer. Slapen als een echte prinses in je prinsessenjurk kan écht. Of wat dacht je van slapen met een unicorn of lama. De droom van vele meisjes.

Roze lama dekbedovertrek

Unicorn dekbedovertrek

Covers & Co Kisses

SNURK Princess

Wat is jullie favoriete kinderbeddengoed uit deze rij?

kinderbeddengoed inspiratie kinderkamer kinderdekbedovertrek