We mogen gezellig binnenkijken in de babykamer van Hester. Naast haar twee zoons Naud (4) en Julian (6), verwachten ze in juli hun derde kindje, een meisje. En dat Hester goed kan stylen weten jullie misschien allemaal al. Kijk en bewoner het prachtige babykamertje:

Stijl van de babykamer

Al vanaf het eerste moment dat ik mocht nadenken over de inrichting van de slaapkamertjes, wist ik meteen wat ik wilde. Een lichte ruimte creëren. Je zou de stijl van ons interieur, de kinderkamers van onze jongens en de babykamer kunnen omschrijven als natuurlijk wonen met kleur en een Scandinavische tint.  Ik hou van een lichte, Scandinavische stijl met veel natuurlijke elementen. Rust en eenheid. De afgelopen jaren heb ik wel steeds meer kleur toegepast in ons interieur. Mijn liefde voor zachte, warme kleuren is de afgelopen jaren enorm gegroeid.  Ik wissel graag met meubels en accessoires en ik vind het leuk om zelf dingen voor ons interieur te maken. Daarna maak ik er foto’s van die ik deel op mijn Instagram account.

Benieuwd welke kleur wit het beste past in je interieur? Je leest het in de blog op Woonspiratie.

Een lichte naturel babykamer voor een meisje

Het moment dat we erachter kwamen dat we in verwachting waren, werd mijn droom werkelijk. Wat een geluk, wat een rijkdom, drie prachtige kinderen om voor te zorgen. Altijd had ik gedacht, een jongensmoeder te mogen zijn. Tot het moment dat we te horen kregen dat we een dochter verwachten. Omdat we weten hoe kwetsbaar het kan zijn, is gezondheid voor ons absoluut het belangrijkste, maar dit moment was toch wel écht heel bijzonder, mooi en speciaal. Een extra cadeautje om als moeder, een dochter te mogen krijgen. 

Vanaf dit moment, stroomde mijn hoofd over en ontstonden er natuurlijk meteen ideeën over een babykamer.  De warme roze/nude tinten die je tegenwoordig veel ziet,  zijn absoluut fijne kleuren, die ik héél graag wat meer terug wilde laten komen in ons fijne huis. En zoals je zit op de foto’s, is dit aardig gelukt. Ik ben heel erg blij en tevreden met en dankbaar voor dit resultaat, daarnaast ben ik ontzettend nieuwsgierig wat jullie ervan vinden?  

[shopsuite_snippet id=5796]

Hoe raak ik geïnspireerd? 

Wat ik leuk vind is om geïnspireerd te raken door al het moois wat ik tegenkom, maar wat ik nog leuker vind is om anderen te inspireren met mijn eigen, lichte Scandinavische stijl. Mijn liefde voor fotografie is groot, en wat is er nou leuker dan het delen van elkaars creativiteit? Ideeën zijn er bij mij áltijd. Jammer genoeg is er niet altijd tijd en ruimte om ze allemaal uit te voeren. Mijn motto, doe inspiratie op bij elkaar, maar blijf áltijd bij jezelf. Ik vind het leuk om in één oogopslag te zien wie de foto heeft gemaakt. Eigen creativiteit maakt de foto persoonlijk en juist dát vind ik mooi. 

Kijk ook binnen in de stoere jongenskamer van Naud

Favoriete shopadresjes

De meeste accessoires die in de babykamer terugkomen, kocht ik via de kleine ondernemers in de buurt, of via instagram. Ik ben een groot fan van winkelen bij de ‘kleine’ ondernemer,  ik bezoek graag streekmarkten en events, maar natuurlijk shop ik ook wel eens bij ‘grotere’ winkelketens als bv. Ikea, Kwantum, Søstrene Grene, Sissy Boy en Dille en Kamille. 

Daarnaast heb ik de afgelopen jaren ook een aantal enthousiaste ondernemers, met prachtige bedrijven ontmoet, waaruit leuke, en soms bijzondere samenwerkingen zijn ontstaan. 

Shop the look

Ben je ook helemaal dol op deze lichte naturel babykamer of kinderkamer stijl? Laat je inspireren en shop de look met deze prachtige items.

Stoffen witte slinger Kidsdeco / Houten regengboog Grimm’s Ilovespeelgoed.nl / Bedhemeltje Jollein Kidsdeco / Houten hanger Mommies and Miracles / Verschoonmandje Kidsdeco/ Bosdieren behang Pimpelmees / Wandplank Lotie Kids / Vloerkleed Ilovespeelgoed / Taupe opvouwbaar kratje Kidsdeco

Op mijn instagram account @bij.hes vind je nog meer foto’s van ons interieur de kinderkamers van de jongens, en natuurlijk de babykamer.

Heb je nog vragen, of wil je nog iets weten dan hoor ik het graag. 

Liefs,

Hester (bij.hes)