Nathalie woont samen met haar vriend Melvin en haar 2 dochters Kenza (4 jaar) en Noé (2 jaar) in Zwaag. Nathalie, of voor de Instagrammers beter bekend als @nathalievm_, heeft een prachtige interieurstijl. Daarnaast is ze eigenaresse van de shop Huusje Kids bomvol leuke merkjes voor baby’s en kids. Zo vind je er heel veel toffe kinderkameraccessoires. Betreden op eigen risico zou ik zeggen! In deze blog neemt Nathalie ons mee en mogen we binnenkijken in de prachtige meisjeskamer met bloemen en zachte tinten van Noé.

Stijl van de kinderkamer

Voor de kamer van Noé heb in gekozen voor zachte nude tinten. Noé is een rustig meisje en dit wilde ik ook terug laten komen in haar kamertje. Het behang van Bibelotte stond als basis en vanuit daar ben ik het gaan stylen met leuke passende accessoires. Door het behang en de accessoires krijgt het kamertje toch een speels effect. Een echte meisjeskamer met bloemenbehang.

Bekijk hier de leukste speelkleden voor de kinderkamer

Meisjeskamer met bloemen en zachte tinten

Je kunt de kinderkamer omschrijven als de bloemenzee van Noé in zachte tinten. Ik denk dat ik het meest trots ben op het commode hoekje van Noé. Wij hebben zelf de kruidenrekjes van Ikea wit geverfd en ik kan dit hoekje keer op meer weer zo leuk stylen! Geeft de kamer dan ook meteen weer een nieuwe look.

meisjeskamer met bloemen en zachte tinten

Waar haal je inspiratie voor de kinderkamer vandaan?

Ik ben gek op Pinterest en kan er dan ook uren op rondneuzen voor inspiratie. Nu ik zelf een eigen webshop heb haal ik ook veel inspiratie uit de nieuwe collecties en hoe ik dat weer leuk kan toepassen in de kinderkamers.

Bekijk ook de prachtige naturel kinderkamer van grote zus Kenza

Favoriete shopadresjes

Mijn favoriete shopadresjes zijn natuurlijk mijn eigen webshop Huusje Kids. Want hou je maar eens in met zoveel moois! De merken die je hier in huis veel terug ziet zijn Ferm Living, Maileg en Konges Slojd. Ik vind het hele fijne merken en passen dan ook helemaal bij onze stijl. Het behang van Bibelotte vind ik ook echt geweldig.

meisjeskamer met bloemen en zachte tinten

Shop the look

Ben je ook helemaal dol op deze stijl van meisjeskamer met bloemen en zachte tinten? Laat je inspireren en shop de look met deze prachtige items.

meisjeskamer met bloemen en zachte tinten

Knuffel kat OYOY – Huusje Kids / Kids depot vloerkleed – Huusje Kids / Bedhemeltje Konges Slojd – Huusje Kids / Teddy tas Studio Noos – Huusje Kids / Behang bloemenzee Bibelotte – Huusje Kids / Maileg poppenhuis – Huusje Kids / Muurstickers Bibelotte – Gras onder je voeten / Aankleedkussenhoes Konges Slojd – Huusje Kids