Linda (34 jaar) woont in Friesland samen met vriend Thijs, kat Bo en hun twee kinderen Isa en Sem. Op Instagram deelt Linda (@wonenaanhetspoor) de mooiste plaatjes van hun interieur. Wat opvalt is haar liefde voor rotan die in vrijwel door het hele huis terug komt. Zo ook in de kinderkamer van Isa (3,5 jaar) waar we een kijkje mogen nemen. Kijken jullie mee in deze prachtige meisjeskamer met veel rotan items?

kinderkamer met rotan

Meisjeskamer met rotan items

Linda geeft aan dat ze de kinderkamer van Isa 2,5 jaar geleden hebben gemaakt. Ze had een heel leuk stippeltjes behang gezien en kozen voor een roze diagonaal vlak op de andere muur. Het bed hebben ze mooi neutraal gehouden. Er moest een leuk bureautje tegen de muur komen, zodat daar ook leuke spulletjes op konden staan. Alles werd zoals Linda het in haar hoofd had. Inmiddels slaapt Isa al een tijdje op haar kamer en zijn er al een aantal mooie items bijgekomen. Het wordt steeds gezelliger. De kamer is licht, maar door het gebruik van hout in combinatie met rotan geeft het een warme sfeer.

Inspiratie

Hoewel Linda zelf ook als inspiratiebron gezien kan worden, haalt ze zelf de meeste van Instagram en Pinterest. Scrollend en pinnend door de leuke plaatjes kom je daar zoveel vernieuwende ideeën tegen. Daar is echt heel veel leuks te vinden.

Favoriete shopadresjes

Natuurlijk willen we ook heel graag weten waar Linda graag shopt voor de kinderkamers. Ze geeft aan dat veel spulletjes vintage zijn of zelf gemaakt. Ze heeft niet zozeer een specifiek of favoriet shopadresje.

meisjeskamer inspiratie

Wel heeft ze een aantal shopadresjes/merken voor de verschillende items uit Isa haar meisjeskamer:

Bed: Bopita / Kledingrek: Handgemaakt / Bureau: Ikea / Maanlampje: Mommies and Miracles / Spiegel: Xenos / Meetlat sticker: Ebzo / Rond vloerkleed: KidsDepot / Kinderhangstoel: Moodadventures / Rotanstoeltje: Marktplaats / Poppenwagen: @secondhand_secondchance_ / Poppenwiegje: Handgemaakt / Dekbedovertrek: Wehkamp / Alternatief – Poppenstoel rotan : Poppie Toys / Alternatief – Poppenwieg : Poppie Toys

kinderkamer met rotan

Meer inspiratie opdoen van mooie meisjeskamers? Bekijk de binnenkijker in de naturel kinderkamer met nude tinten van Kenza eens. Ook dit is een prachtige meisjeskamer met oa. rotan accessoires. Of bekijk hier meer meisjeskamer ideeën van Heleen.