We mogen binnenkijken in de babykamer van Manon. Ze woont samen met haar man en dochter Julie (2) in Kollum en over niet al te lange tijd verwachten ze hun zoontje. Hij krijgt een prachtig naturel babykamer met aardetinten en nuurlijke materialen. Ik ben er helemaal weg van, kijk je ook mee?

naturel babykamer wieg maanlampje klamboe rotan

Natural babykamer

Manon noemt het kamertje zelf een rustige genderneutrale kinderkamer. Ze heeft hierbij gekozen voor veel beige tinten, rotan en natuurlijke materialen. De kleur op de muur is ‘Sahara Dust‘. In het babykamertje zijn gouden details toegevoegd, zijn er een aantal jungledieren terug te vinden en ook zie je verschillende items met sterren en de maan. “Al met al is het echt een stijl die bij ons past en we zijn heel blij met het eindresultaat”, geeft Manon toe. Ze heeft alle items uit de babykamer stuk voor stuk verzameld, ruim voordat de kamer ‘af’ was. Aan het kamertje moest vrij veel gebeuren, maar nu alles klaar is en het een plekje heeft gekregen komt het echt mooi samen tot één geheel.

naturel babykamer hout rotan natuurlijk

Inspiratie kinderkamers

Inspiratie voor de kinderkamers haalt Manon eigenlijk overal vandaan. Zo kijkt ze babyroomtours op Youtube, zoekt ze de mooiste plaatjes op Pinterest en volgt ze Instagrammers met dezelfde smaak als haar. Ze is voortdurend op zoek naar leuke merkjes en inspiratie. Het is inmiddels echt een hobby geworden.

Meer inspiratie voor kinderkamers op doen? Bekijk dan bijvoorbeeld de mooie naturel meisjeskamer van Kenza eens.

Favoriete shopadresjes

Natuurlijk willen we ook heel graag weten waar Manon het liefste shopt voor de kinderkamers. Je kunt zeggen dat het heel uiteenlopende adresjes zijn. Van grote ketens als Zara tot tweedehands. En van echte grote babywinkels tot de kleinere webshops zoals House of Oelie en Boda Essentials.

babykamer binnenkijken naturel neutraal

Shop the look

Ben je ook helemaal dol op deze naturel babykamer of kinderkamer stijl? Laat je inspireren en shop de look met deze prachtige items.

naturel babykamer kinderkamer

Van links naar rechts & van boven naar beneden – Rotan lotus stoel – Xenos / Maanlampje – Kidooz / hoeslaken wieg caramel – Kidooz / Hanglamp rotan – Leenbakker / Maanspiegel – Bol.com / Bedhemeltje – Bol.com / Zonnespiegel – Sissy Boy / Rotan Wieg – Bol.com / kledinghanger rotan – Kidooz / Verschoonmand – Bol.com

naturel babykamer kinderkamer
naturel kinderkamer rotan kledingrek
maanspiegel babykamer naturel kinderkamer

Deze blog bevat affiliate linkjes. Ik ontvang een kleine commissie als je iets bestelt via één van deze links.