Een nieuwe interieurtrend die we de laatste tijd veel voorbij zien komen is de wereldkaart. Ik heb jullie een tijdje geleden al verteld over de wereldkaart die Wisse op zijn kamer heeft hangen. Het babydierenrijk is nog steeds een dikke hit kan ik je vertellen en heeft uiteraard ook weer een mooi plekje gekregen op zijn nieuwe peuterkamer. Elke avond staan we er even voor om de krokodillen en koala’s aan te wijzen. Er is elke keer wel weer iets nieuws te zien.

Wereldkaarten

Wereldkaarten zijn er in allerlei soorten en maten. Er is zodoende voor elke inrichting wel een bijpassende wereldkaart te vinden. Daarnaast kun je met deze wanddecoratie heerlijk wegdromen over je volgende reis. De wereldkaart op canvas ken je nu natuurlijk wel van Wisse’s dierenrijk. Maar er zijn veel meer materialen die gebruikt worden. Denk bijvoorbeeld aan hout, poster, aluminium of glas.

Wereldkaarten op glas

Elk materiaal heeft zijn eigen uitstraling. Een wereldkaart foto op plexiglas is bijvoorbeeld modern en strak. Maar ook het soort kaart bepaald een groot gedeelte de uitstraling. Zo zijn er kaarten met een uniek vintage uiterlijk, maar ook trendy, met stippenpatroon of een kaart gemaakt van waterverf zijn opties waar je uit kunt kiezen. Hartstikke leuk dus!

Wereldkaart op glas winnen?

Ik ben helemaal fan van deze interieurtrend! Lijkt zo’n hippe wanddecoratie jou ook wel wat? Dat komt goed uit, want ik mag een wereldkaart op glas van 60 x 90 centimeter (t.w.v. €109,95) aan één van jullie weggeven! Wat je hier voor moet doen is simpel:

  • Volg mij op Facebook
  • Geef in een reactie aan dat je meedoet en tag 3 vrienden/vriendinnen die deze winactie niet mogen missen!
  • Voor een extra kans deel je de post op je eigen Facebook profiel

De winactie loopt tot en met woensdag 27 februari 2019. Daarna zal de winnaar snel bekend worden gemaakt. Heel veel succes!