Ik ga gewoon nog even door met schuiven en rommelen boven. Onlangs nam ik jullie mee in de verander woede op de slaapkamer van Wisse. Beetje bij beetje transformeert zijn kamertje in een heuse dreumes kamer. Weg met alle items uit de babytijd en welkom alle stoere nieuwe items. De laatste aanwinst laat ik jullie met veel plezier zien: een vrolijke wereldkaart van wereldkaarten.nl 

Uit de collectie van bijna 100 verschillende soorten wereldkaarten mocht ik er eentje kiezen. Al snel was de keuze gemaakt om er eentje voor Wisse zijn slaapkamer uit te kiezen. Oef, wat een lastige keuze! Tussen de leuke varianten die prima in elke woonkamer passen, waren er ook een heel groot aantal super geschikt voor kinderen.  Schatkaarten, zoekplaaten, dansende dieren of een plaat met de kenmerkende dieren en gebouwen waar het land, regio of stad om bekend staat. Keuzes keuzes keuzes! Het werd uiteindelijk de vrolijke plaat van het baby dierenrijk gedrukt op canvas om de slaapkamer van Wisse mee op te pimpen.

Met z’n 80 bij 120 centimeter komen de diertjes voor Wisse echt ’tot leven’. Dagelijks staat hij even voor het doek om ze allemaal aan te wijzen. De koe en vissen weet hij al goed te vinden, maar er valt nog veel te leren. Ontmoetingen met de koala en de orka zijn al gemaakt, maar blijven tot nu toe te lastig. En daarnaast moet deze mama nog even gaan bedenken wat voor leuke dieren geluidjes daar bij horen. Wij blijven oefenen en houden dus nog wel even plezier in het leren ontdekken van alle dieren over de wereld.

Zoek je zelf nog een leuk item om je interieur of kinderkamer mee op te pimpen? In de webshop van wereldkaarten.nl vind je naast de canvasdoeken ook nog verschillende andere mogelijkheden om je wereldkaart te laten afdrukken. Wat dacht je van een zwart witte wereldkaart aan de muur? Of zo’n ouderwetse – nu weer helemaal hippe – schoolplaat of een wereldkaart als prikbord waar je met vlaggetjes je bestemmingen kunt prikken. Zoek je juist nog iets voor buiten, om je saaie gevel of schutting mee op te vrolijken? Kijk dan zeker even op de site waar je een persoonlijke tuinposter kunt laten maken van jouw eigen favoriete foto. Dit is namelijk een leuk onderdeel van Fotocadeau waar ook wereldkaarten.nl onder valt.

*Deze blog is tot stand gekomen door een samenwerking met wereldkaarten.nl