Na de leukste schoencadeautjes voor meisjes, is hier je portie inspiratie voor de leukste schoencadeautjes voor jongens tot 5 euro. Want aankomende weekend zullen er weer heel veel schoentjes gezet worden als Sinterklaas weer in het land is aangekomen. Wij kijken er enorm naar uit. De sinterklaasversiering hangt klaar en het verlanglijstje is af. Laat hem maar komen!

Schoencadeautjes onder vijf euro voor jongens

Ter inspiratie vind je hier de 10 leukste kleine schoencadeautjes voor jongens.

#1 Vergroot glas

Heb je een kleine Freek Vonk in huis? Dan is dit vergrootglas misschien een heel leuk schoencadeautje. Hiermee kun je lekker de natuur in om op ontdekking te gaan. Je shopt hem al voor 2 euro.

#2 Jungle snackboxjes

Deze jungle snackboxjes van de Xenos zijn ontzettend leuk om mee te nemen naar school. Of misschien juist om lekkere dingen mee te nemen tijdens de picknick. Of wat denk je van leuke kleine dingen zoals stickers of kraaltjes in te bewaren? Je shopt ze in ieder geval voor €2,99.

#3 Scheetkussen

Voor de lolbroek in huis is dit scheetkussen het ultieme cadeau. Lekker je opa of zusje foppen wanneer ze ergens gaan zitten. Voor € 4,35 heb je gegarandeerd plezier.

#4 Spaakkralen

Wie kent ze niet van vroeger? Ik had ze vroeger in ieder geval wel. Met deze spaakkralen maak je je fiets helemaal af. Voor € 4,56 kun je ze kopen bij Bol.com.

Lees ook: schoen zetten – hoe vaak en wanneer zet je hem?

#5 Kinder Mijter

Met deze kinder mijter kun je net als Sinterklaas verkleed. Leuk voor bijvoorbeeld de intocht of tijdens pakjesavond. Je shopt hem voor € 2,25.

#6 Dino plaktattoo

Voor de dino fans zijn deze stoere dino tattoo’s wel erg cool. Ze zijn waterproof en vriendelijk voor de huid. Je kunt ze shoppen bij Mini’s Only voor €2,75.

#7 Caleidoscoop

Een te gek schoencadeau voor kinderen die van expirimenteren houden. Door te draaien zie je steeds weer andere vormen en kleuren. En probeer bijvoorbeeld tegen het licht in te kijken, ver af of juist dichtbij. Je hebt dit te gekke schoencadeau voor €3,50.

#8 Prentenboek Dadoe pakjesavond

Dit leuke prentenboek gaat over Dadoe die niet kan wachten tot het eindelijk pakjesavond is. Geschreven door Jim Bakkum en Kirsten Michel. Een ontzettend leuk schoencadeautje voor een klein prijsje: €4,99.

Lees ook: 10x de leukste Sinterklaasboeken voor kinderen

Sint 2020Sint 2020

#9 Kwartetspel

Dit dieren kwartetspel van Little Dutch is voor kinderen van 3 jaar en ouder. Met de mooiste zacht gekleurde plaatjes is het een ontzettend leuk kwartetspel. Hij is voor €4,89 aan te schaffen bij Kids Deco.

#10 Knikkerpot

Met deze knikkerpot hoef je geen kuiltje meer te graven in de grond. Deze pot in combinatie met een aantal knikkers zijn goed voor eindeloos speelplezier. Je shopt hem hier voor €2,00.

Ik hoop dat je leuke tips hebt kunnen halen uit dit lijstje schoencadeautjes voor jongens tot 5 euro. Mocht je zelf nog leuke schoencadeautjes ideeën hebben, geef het vooral door in een reactie hieronder.