Na de leukste schoencadeautjes voor meisjes, is hier je portie inspiratie voor de leukste schoencadeautjes voor jongens tot 5 euro. Want aankomende weekend zullen er weer heel veel schoentjes gezet worden als Sinterklaas weer in het land is aangekomen. Wij kijken er enorm naar uit. De sinterklaasversiering hangt klaar en het verlanglijstje is af. Laat hem maar komen!

Schoencadeautjes onder vijf euro voor jongens

Ter inspiratie vind je hier de 10 leukste kleine schoencadeautjes voor jongens voor het schoen zetten sinterklaas.

#1 Vergroot glas

Heb je een kleine Freek Vonk in huis? Dan is dit vergrootglas misschien een heel leuk schoencadeautje. Hiermee kun je lekker de natuur in om op ontdekking te gaan. Je shopt hem al voor 2 euro.

#2 Jungle snackboxjes

Deze jungle snackboxjes van de Xenos zijn ontzettend leuk om mee te nemen naar school. Of misschien juist om lekkere dingen mee te nemen tijdens de picknick. Of wat denk je van leuke kleine dingen zoals stickers of kraaltjes in te bewaren? Je shopt ze in ieder geval voor €2,99.

#3 Scheetkussen

Voor de lolbroek in huis is dit scheetkussen het ultieme cadeau. Lekker je opa of zusje foppen wanneer ze ergens gaan zitten. Voor € 4,45 heb je gegarandeerd plezier.

#4 Spaakkralen

Wie kent ze niet van vroeger? Ik had ze vroeger in ieder geval wel. Met deze spaakkralen maak je je fiets helemaal af. Voor € 4,44 kun je ze kopen bij Bol.com.

Lees ook: schoen zetten – hoe vaak en wanneer zet je hem?

#5 Kinder Mijter

Met deze kinder mijter kun je net als Sinterklaas verkleed. Leuk voor bijvoorbeeld de intocht of tijdens pakjesavond. Je shopt hem voor € 2,25.

#6 LEGO Super Mario personage pakket

Voor alle LEGO fans én Super Mario fans is dit wel een heel leuk cadeautje om te krijgen. Elk personagepakketje bevat een willekeurig bouwbaar personage. Er zijn 10 LEGO Super Mario personages om te verzamelen en voor €3,39 verkrijgbaar bij Bol.com.

schoencadeautjes voor jongens tot 5 euro

#7 PAW Patrol raamstickers

PAW Patrol fans opgelet! Meer dan 70 toffe raamstickers van PAW Patrol leuk voor thuis en onderweg. Kinderen brengen hun eigen PAW Patrol wereld tot leven tijdens een autorit. De stickers zijn statisch hechtend en verplaatsbaar op ramen en gladde tegels. Je koopt ze voor €4,90 bij Bol.com.

paw patrol cadeautje

#8 Caleidoscoop

Een te gek schoencadeau voor kinderen die van expirimenteren houden. Door te draaien zie je steeds weer andere vormen en kleuren. En probeer bijvoorbeeld tegen het licht in te kijken, ver af of juist dichtbij. Je hebt dit te gekke schoencadeau voor €3,50.

schoencadeautjes voor jongens tot 5 euro

Lees ook: 10x de leukste Sinterklaasboeken voor kinderen

#9 Kwartetspel

Dit dieren kwartetspel van Little Dutch is voor kinderen van 3 jaar en ouder. Met de mooiste zacht gekleurde plaatjes is het een ontzettend leuk kwartetspel. Hij is voor €4,89 aan te schaffen bij Kids Deco.

#10 Insectenpot

Vind je kind al die beestjes die rondkruipen ook zo interessant? Met dit insectenpotje kan hij als een echte mini Freek Vonk ze van dichtbij door het vergrootglas bekijken. De rode deksel kan er makkelijk op en af. Scoor hem nu voor €3,00.

schoencadeau jongen stoer

Ik hoop dat je leuke tips hebt kunnen halen uit dit lijstje schoencadeautjes voor jongens tot 5 euro. Mocht je zelf nog leuke schoencadeautjes ideeën hebben, geef het vooral door in een reactie hieronder. En anders heeft Mama Lies ook nog een lijstje met leuke schoencadeautjes.