Van jongs af aan ben ik dol op mooie oorbellen, kettingen, armbandjes en ringen. Vroeger schreef ik in vriendenboekjes dat ik edelsmid wilde worden bij de vraag wat ik later wilde worden. Het leek me zelf fantastisch om mooie sieraden te maken. Ik was niet de enige, want ook Miriam, founder van DRKS had die droom. Ik laat jullie graag kennis maken met dit prachtig Nederlandse sieradenmerk én heb nog een leuke verrassing voor jullie.

DRKS Sieraden is opgericht door Miriam & Filip Burman-Derksen. Wat ik zo fantastisch vind, is dat Miriam haar droom is gevolgd door in 2013 te stoppen met haar werk als advocaat om fulltime te gaan ontwerpen. Ze ontwerpt luxe sieraden en accessoires en alle items worden met de hand in hun eigen atelier in Nederland gemaakt. Elk product is daardoor uniek. DRKS is met haar collecties voor bruiden in een aantal jaar tijd uitgegroeid tot het bekendste Bruidssieradenmerk van Nederland en België.

Must-have collection

Van DRKS ontving ik een armband met bijpassende oorbellen en een fijne ketting uit de must-have collection. De sieraden zijn een hele leuke aanvulling op je outfit en kun je combineren met andere items zoals een horloge. De kleur van deze sieraden zijn zilver met (baby) blauw emaille. De armband is gemaakt van Stainless Steel en de ketting en oorbellen van edelstaal. Het zal daarom niet verkleuren. Ik draag veel blauwe kleding, dus ik ben ook erg blij met deze mooie set die bij veel van m’n outfits matcht.

Daily Luxery oorbellen

Normaal gesproken draag ik bescheiden knopjes in mijn oren. Ik was daarom zo blij bij het openen van één van de DRKS doosjes waarin deze leuke oorbellen zaten. Het zijn de Daily Luxery oorbellen in het zilver. Perfect voor elke gelegenheid en elke outfit, ook wanneer je niet naar een feestje gaat. Ze zijn nikkelvrij en hebben een heldere zirconia steen. En weet je wat nou zo leuk is? Ik mag één set (t.w.v. €25,00) van deze prachtige oorbellen weggeven aan één van jullie!

Hoe doe je mee: Reageer hieronder in een reactie dat je mee doet en voor wie. Je mag ze natuurlijk zelf houden, maar ook weggeven aan je moeder, zus, vriendin of buurvrouw. Wat jij wilt! Volg je me ook op instagram? Dan maak je dubbel kans als je ook daar een reactie achterlaat bij de foto dat je mee doet. Meedoen kan tot aanstaande donderdag 19 juli 12:00 uur.

Ik ben erg blij met deze mooie sieraden en vind het ook super leuk dat ik misschien wel jou blij kan maken met zo’n paar mooie oorbellen!

 

*deze blog is tot stand gekomen door een samenwerking met DRKS Sieraden