Na vijf jaar in ons huis te wonen, vond ik het wel eens tijd om onze eigen slaapkamer eens op te pimpen. Ik vind het erg leuk om te rommelen in Wisse zijn slaapkamertje en af en toe een leuk nieuw item toe te voegen. Maar onze eigen slaapkamer kan wel wat aankleding gebruiken.

Nu moet ik er wel bij zeggen dat we een paar maanden na de geboorte van Wisse van slaapkamer zijn gewisseld om dichter bij Wisse te slapen. Maar in die anderhalf jaar is er weinig gebeurt en staat er naast een bed niet heel veel meer in. Saai he? Dat vond ik ook! Ik wilde om te beginnen heel graag iets leuks aan de wand, wat de boel een beetje meer sfeer geeft.

Op dat moment vroeg Sweet Living Shop of ik het leuk vond om een schilderij uit hun eigen collectie te ontvangen. Wat een timing! Sweet living shop is een online woonwinkel en hebben een compleet aanbod van onder andere woonaccesoires, verlichting tot zelfs meubels. Zo kun je hier de mooiste (en hele bekende!) merken zoals HK Living, Bloomingville, Riverdale en Zuss vinden. Maar wat helemaal leuk en speciaal is, is dat ze hun eigen unieke Sweet Living collectie hebben.

En deze Sweet Living collectie heeft een unieke collectie schilderijen waarbij ze gebruik maken van een vaste fotograaf. Elke week wordt de collectie verder uitgebreid. De keuze is reuze kun je wel zeggen en dat maakt het kiezen weer een lastige klus. Ik wilde graag een rustige plaat zonder veel kleur, omdat ik dat toch wel fijn vind in een slaapkamer. Een beetje rust. De keuze is uiteindelijk gevallen op een zwart wit silhouet van een hert. Hoe vinden jullie hem?

Ik vind hem erg leuk staan en dit smaakt uiteraard naar meer! Wat zal ik nu eens gaan toevoegen voor nog een beetje meer aankleding en sfeer? Ik duik even opnieuw de webshop in ?

* Deze blog is tot stand gekomen door een samenwerking met Sweet Living Shop.nl