Na het behalen van mijn middelbare schooldiploma heb ik mijn eerste gouden ringetje gekregen. Ik mixte dit met mijn zilveren sieraden. Het stond leuk en ik was nog niet zo toe aan volledig goud. Dat vond ik meer iets voor ‘oudere’ mensen. Maar door de jaren heen merk je dat je stijl toch wat veranderd en maken de zilveren sieraden plaats voor goud. Ik ben nu oud genoeg denk ik.

Grote opvallende sieraden zijn trouwens niet aan mij besteed. Ik ben meer het type van minimalistische sieraden en heb het geluk dat ik sindskort twee hele mooie subtiele sieraden van Isabel Bernard aan mijn collectie heb mogen toevoegen.

Isabel Bernard

Wie is Isabel Bernard?

Isabel Bernard is een jonge onafhankelijke vrouw uit Parijs met een eigen dames sieraden collectie. Deze collectie is gebaseerd op haar favoriete plekken in Parijs en bestaat uit 14 karaat gouden armbanden, oorbellen, colliers en ringen. Het kenmerkt zich door de minimalistische sieraden met een Franse touch. Ze ontwerpt ze speciaal voor vrouwen die houden van een tijdloos design met fijne details. Sieraden van 14 karaat goud blijven door de jaren heen mooi van kwaliteit en zijn waarde behouden.

Minimalistische sieraden

Onlangs heb ik twee stracking ringen van het merk Isabel Bernard mogen ontvangen. De stracking ringen is een trend van nu waarbij je hele fijne ringetjes met elkaar kunt combineren om een leuke look te creëren. Het leuke is dat je de ringetjes in verschillende maten kunt bestellen zodat je voor één vinger meerdere ringetjes boven elkaar kunt dragen. Maar je kunt het natuurlijk ook los van elkaar dragen om verschillende vingers.

Stracking ringen

Mijn keuze is gegaan naar de Asterope stones 14 karaat gouden stacking ring. Dit is een ring waarin voor de helft Zirkonia steentjes zijn gezet. Hier heb ik voor gekozen omdat ik toch stiekem wel een beetje houd van bling bling. En dat in combinatie met de Asterope solid 14 karaat gouden stacking ring zodat dit het geheel weer een beetje in evenwicht houdt. Ik heb de twee ringetjes in twee verschillende maten besteld, zodat ik ze eventueel boven elkaar om één vinger kan dragen of toch om verschillende vingers naast elkaar. Ik ben er super blij mee en draag ze met veel plezier!

Isabel Bernard

Hou jij ook van minimalistische sieraden?

*Dit artikel betreft een samenwerking met Isabel Bernard