Hoe leuk is het wanneer je kleding, speelgoed of andere producten voor je kleintje hebt die bijzonder of uniek zijn. Items die je niet zo snel bij iemand anders ziet. Ik houd er heel erg van! Jij ook? Dan moet je zeker een kijkje nemen in de webshop van Little Favorites Shop.

Little Favorites Shop

Little Favorites Shop is een online baby & kids concept store met exclusieve merken en handgemaakte producten. Eén blik op hun site en je wordt er helemaal hebberig van. De producten die ze aanbieden hebben een beperkte oplage en kunnen in veel gevallen worden gepersonaliseerd. Een uniek assortiment dus, want van sommige producten zijn ze het enige verkooppunt in Nederland of België. Hier kun je zeker slagen als je op zoek bent naar een kraamcadeau of een leuk item voor je eigen kindje.

Toilettas Marceau

Uit de webshop heb ik een hele mooie toilettas van het Franse merk Les Fils uitgezocht. Eéntje die super handig is om mee te nemen wanneer we met Wisse op pad gaan en ook wanneer hij uit logeren gaat bij opa en oma is hij onmisbaar. Omdat hij extra groot is (32x25x8 cm), is er genoeg ruimte voor luiers, billendoekjes, tubes en andere items die we nodig hebben. Maar ook op de commode in de kinderkamer is het een echte eyecatcher.

En weet je wat ik er echt ideaal aan vind? Hij kan in de wasmachine! Dus geen nood meer wanneer er weer eens een tubetje lekt of het deksel van een zalfje er niet goed op zit.

Les Fils

Les Fils is het merk voor handgemaakte accessoires en lifestyle producten voor baby’s en kinderen. En ontzettend exclusief, omdat Little Favorites Shop de enige shop is waar de producten in Nederland en België te verkrijgen zijn. De print van de Marceau lijn is eentje uit de nieuwe collectie van Les Fils. Vooral de details zijn prachtig; een mooie rits, schattige kwastjes en zelfs het logo is mooi aan de binnenkant gestikseld. Ik ben verliefd.

Een cadeautje voor jou

Zoek je nog een kerstcadeau voor onder de boom? Neem snel een kijkje in de shop van Little Favorites en bestel dan nu nog snel, zodat je het voor de Kerstdagen in huis hebt. En als cadeautje voor jullie mag ik 10% korting aanbieden met de code pscheryl (geldig tot 31 januari 2018). Veel shopplezier!