Ik ben altijd op zoek naar heerlijke producten voor mezelf en vind het belangrijk om zoveel mogelijk natuurlijke producten aan te schaffen voor zowel mijn huid, haar en gezicht. Niet alleen voor mezelf vind ik natuurlijke producten belangrijk, maar ook voor Wisse. Daarom ben ik op zoek gegaan naar natuurlijk producten voor kinderen en kwam terecht bij Soak-Store.

Op zoek naar natuurlijke producten voor kinderen

Voor de babyhuidjes is het ook helemaal niet goed om parfum houdende producten te gebruiken, omdat ze nog extra gevoelig zijn en dunner dan een volwassen huid. In mijn zoektocht naar fijne verzorgingsproducten voor kinderen kwam ik de webshop van Lindy tegen. Lindy heeft precies een jaar geleden haar passie omgezet naar een webshop speciaal voor (h) eerlijke verzorging van de huid, haar en gezicht. Soak-Store.

Soak-Store

Doordat ze zelf een gevoelige huid heeft, kwam ze in aanraking met verschillende producten waardoor het idee van een webshop is ontstaan. Ze wil de drempel naar goede huidverzorging verlagen en werkt met zoveel mogelijk natuurlijke producten met ook nog eens een leuke verpakking.

En dat ze doet wat ze leuk vindt, merk je aan alles. Ze geeft de personen en de bestellingen net even wat extra aandacht. Zo kreeg ik een handgeschreven kaart bij mijn bestelling, zaten er een aantal testers in en was het super mooi verpakt. Ook het contact met Lindy is heel fijn en is altijd bereikbaar voor eventuele vragen.

Producten voor de allerkleinsten

Soak-Store heeft niet alleen producten voor mij, maar heeft ook een lijn (Meraki-mini) voor de allerkleinsten. Om het te proberen heb ik de bathsoap en de shampoo gebruikt. Deze producten zijn 98% natuurlijk en hebben verschillende certificaten behaald omdat ze voldoen aan de strengste milieu en gezondheid eisen in de wereld.

Van het bathsoap pomp je een klein beetje in het badwater of op een washandje en het spelen en spetteren kan beginnen. Want het prikt niet in de oogjes, is parfumvrij en irriteert de huid niet. Ik zeg, ideaal! Ook het shampoo flesje heeft een pompje waardoor je het gebruik gemakkelijk kunt reguleren. Het is ontzettend lekker spul en voelt super zacht aan je huid. Ik ben dan ook erg enthousiast en zou het liefst de hele lijn aan willen schaffen.

Lees hier een diy voor natuurlijke producten voor kinderen:  zelfgemaakte billendoekjes met kokosolie

Shopper de shop

Je vindt deze én heel veel andere fijne producten in de webshop van Soak-Store. Een shop om je ogen uit te kijken. Want geloof me, je wilt alles!

Wil je ook genieten van de lekkere natuurlijk producten voor jezelf? Soak-Store heeft niet alleen een producten voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Of lees hier over andere soorten natuurlijke verzorgingsproducten voor jezelf.