Vorige week viel het boek Style your life van Lonneke Nooteboom op de mat. Dat ik dit boek (inmiddels bestseller) binnen een week heb uitgelezen, zegt genoeg. Ik heb in jaren geen boeken meer gelezen, maar nadat ik dit boek een paar keer voorbij zag komen, moest en zou ik hem hebben. In deze blog vind je de Style your life review.

Korte inhoud

Style your life is een combinatie van persoonlijke anekdotes en styleadvies van Lonneke Nooteboom. Het is een handboek vol humor geschreven. Ze deelt haar beautygeheimen, leukste shopadresjes én misschien wel het belangrijkste in het boek: haar unieke stylingmethode. Na het lezen van dit boek kun je binnen één minuut je outfit van de dag kiezen en kun je zomaar eens de knapste versie van jezelf worden.

style your life review

Mijn mening

Style your life is een heel fijn boek om te lezen. Je leest het namelijk in één ruk uit door Lonneke’s fijne schrijfstyle en de vele mooie foto’s. Hoewel ik echt niet iemand ben die heel stylisch voor de dag komt, vind ik mooie kleding wel interessant. Ik ervaar alleen vaak het probleem dat ik voor mijn kledingkast sta en ik niet weet wat ik aan moet trekken. Misschien herken jij dat ook wel. Maar na het lezen van dit boek, hoef ik nog maar één minuut na te denken over wat ik aantrek. Hoe fijn!

style your life review

Style your life review

In het boek geeft ze een kijkje in haar drukke leven. Ze blikt terug op hoe ze begon, haar carriere stappen en hoe ze alle ballen in de lucht houdt als vrouw, moeder, onderneemster en haarzelf. Ik vind het een erg inspirerend verhaal vol positiviteit en energie. Het werkt gewoon aanstekelijk.

style your life review

Mijn kledingkast is inmiddels niet meer hetzelfde kan ik je vertellen. En daar heeft dit boek volledig bij geholpen. Belangrijkste les is wel geweest om te investeren in goede basics. Die draag je het meeste en kunnen heel lang mee gaan. Meer verklap ik niet, want mocht je ook nieuwsgierig geworden zijn dan raad ik je van harte aan om het boek Style your life aan te schaffen. Spijt zul je niet krijgen, beloofd!

* Dit artikel is niet gesponsord, maar puur ontstaan door mijn enthousiasme over dit boek.