Om mij een beetje beter te leren kennen dacht ik dat het leuk zou zijn om 10 willekeurige feitjes over mij te schrijven, die je misschien nog niet weet. Laten we beginnen!

  1. Ik ben ruim 11 jaar samen met Jacco, waarvan 2 jaar getrouwd. Samen zijn we nu sinds 13 maanden trotse ouders van Wisse. Misschien is dit niet het meest verrassende feitje in dit rijtje ?
  2. Elke avond, voordat ik ga slapen, kijk ik om het hoekje bij Wisse. Als ik dat eens vergeet te doen, moet ik van mijn bed af om alsnog te gaan kijken. Anders kan ik niet slapen.
  3. Ik ben geen dieren liefhebber en zelfs bang voor honden. Ik denk dat het laatste komt doordat ik in mijn jongere jaren getuige was van een hondenbeet bij een vriendinnetje. Als ik nu een hond tegen kom dan slaat mijn hart een keer over en loop ik het liefst een eindje om.
  4. Met 1 uitzondering en dat zijn onze 2 katten. Als je mij 10 jaar geleden had gezegd dat ik katten zou hebben, dan had ik je uitgelachen. Ik en dieren? Nee! Toch zijn ze er gekomen, en nu kan ik niet meer zonder ze. Gek he?
  5. Iedereen in ons ‘gezin’ is vernoemd. Zelfs onze 2 katten. Ze heten Romke & Brecht en zijn vernoemd naar de boer en zijn dochter waar ze vandaan komen. Ik heb niet zoveel met Pluisje en Tijger (sorry voor Pluisje- en Tijger eigenaren onder ons ?)
  6. Ik ben echt een ochtendmens. Ik begin ook het liefst zo vroeg mogelijk op kantoor, wanneer er nog niemand is zit ik al achter mijn computertje. In de tijd van de tentamens ging ik ook liever 5 uur mijn bed uit om te leren, dan dat ik tot 12 uur savonds door ging. ’s Avonds komt er echt niets meer binnen.
  7. Ik ben dol op cijfertjes. Geef mij maar wiskundige kansberekeningen, excellijstjes en grafieken. Daar wordt ik gelukkig van!
  8. Mijn guilty pleasure is toch echt de Backstreet Boys. Vroeger een slaapkamer vol posters en meebleren met ‘As long as you love me’. Nog steeds als er een nummertje door de radio klinkt, moet hij een paar tikjes harder. I like it ?
  9. Mijn craving? Tony! Vooral de caramel zeezout is echt mijn favoriet. Ik heb er zelfs al eens een taart van gemaakt. Oooh heerlijk!
  10. Ik ben gek op foto’s! Ik maak er ook heel veel op een dag. Ik ben niet de beste fotograaf, verre van eigenlijk. Maar ik vind het heerlijk om er mee bezig te zijn. Ik maak dan ook elk jaar wel een aantal fotoboeken. Een jaarboek, een vakantieboek, en nu voor Wisse ook al een aantal boeken. Ze staan nu gezellig op kleur in onze boekenkast. Het kost me heel veel tijd, maar het is zo waardevol!

Er is nog veel meer wat ik met jullie wil en kan delen en dat doe ik dan ook graag. Houd ps. Cheryl in de gaten en dan neem ik jullie mee in mijn blogs. Zijn er dingen die jullie herkennen? Laat het weten in een reactie!