Ja! Mijn aller eerste tag op de blog is een feit. Een tag? Ja je leest het goed. Het is een vragenlijst over een bepaald onderwerp en in dit geval is het de Bloggerstag die Mirjam Hart van ‘Een Goed Verhaal’ in het leven heeft geroepen.

Nou, daar gaat ie dan!

Wat is de naam van je blog en waar blog je over?

Mijn blog heet PS Cheryl. Dit staat voor de Persoonlijke Site van Cheryl, ik dus. Ik schrijf hier mijn persoonlijke belevenissen als mama, maar ook lekkere recepten, hotspots en leuke DIY komen geregeld voorbij. Een echte mama- lifestyleblog dus.

Wanneer verscheen je eerste blogpost?

Mijn eerste blog is nog niet eens zo lang geleden, namelijk op 12 november 2017.

Waarom ben je begonnen met bloggen?

Sinds de komst van Wisse, onze zoon, was ik steeds vaker op Instagram te vinden. Ik vind dat zó leuk, maar wilde soms meer vertellen onder een foto dan de bedoeling is. En daarnaast las ik tijdens mijn zwangerschap en na de geboorte veel andere mamablogs voor tips en inspiratie. Dat wilde ik ook aan andere mama’s geven. 1+1= een blog !

Wat is het leukst dat je hebt meegemaakt dankzij je blog?

Leuke contacten met andere bloggers en webshop eigenaren vind ik echt ontzettend leuk. Ik vind het sowieso al een enorm groot compliment dat bedrijven met je willen samenwerken omdat ze in je blog geloven.

Wat was jouw leukste samenwerking tot nu toe?

Oh, dat is een lastige. Ik vond tot nu toe alle samenwerkingen ontzettend leuk. Maar als ik toch moet kiezen vind ik het contact met Lindy van de (h)eerlijke webshop Soak Store wel echt super leuk!

Welke tips kun je andere bloggers geven?

Een tip van een broekie! Maar de tips die ik zelf heb gekregen kan ik alleen maar doorgeven aan anderen. Wees jezelf en geloof in jezelf. Als je dat niet doet, waarom zullen je lezers dan wel in je blog geloven? En doorzetten. Al het begin is moeilijk, en dat merk ik zelf ook. Maar toch wel de belangrijkste tip voor andere bloggers is om plezier in het schrijven te hebben!

Welke kanalen gebruik je om jouw blogposts te promoten?

Ik promoot mijn blogs voornamelijk via mijn eigen Instagram kanaal en ook via mijn Facebook pagina plaats ik een berichtje wanneer er een nieuwe blogpost online staat. Zo kunnen mensen easy doorlinken naar de juiste pagina. Maar ook op speciale Facebookgroepen voor bloggers geef ik regelmatig aan wanneer er weer een nieuw artikel online staat.

Welke bloggers events bezoek je?

Dit lijkt me ontzettend leuk om te doen, maar ik ben nog nooit naar een blogger event geweest. Dus, wanneer je eens een uitnodiging of kaartje over hebt: Tell me!

Welke 3 bloggers volg je zelf graag?

Ik volg alotofwords van blog- en instavriendinnetje Marinka graag voor alle leuke verhalen over Lot en het moederschap. Daarnaast vind ik het heerlijk om de artikelen van Willemijn en Martine van 2wmn.nl te lezen. En natuurlijk mag ik Een Goed Verhaal van Mirjam niet vergeten, met haar prachtige interieur foto’s en super leuke DIY projectjes.

Aan wie geef jij de bloggers tag door?

  • Alotofwords
  • Chariko
  • Mamamatsise

Ik geef deze super leuke tag door aan 3 hele leuk dames met een prachtige blog.