Het einde van het jaar nadert en het is tijd om terug te kijken op dit bijzondere jaar. Maar ik wil ook vooral vooruitkijken naar 2021. Ik neem jullie mee in mijn (zakelijke) blog doelen en dromen die we privé hebben.

Privé dromen voor 2021

Ik begin bij ons privé. Want we hebben ook zeker een aantal dromen voor volgend jaar. Natuurlijk hoop ik dat we na het onstuimige corona jaar met z’n allen in een rustiger vaarwater komen. Wij mogen van geluk spreken dat we tot nu toe zelf niet direct of indirect door corona getroffen zijn. We hebben ons werk nog en zijn gezond. Dat laatste vind ik het allerbelangrijkste.

Maar dromen mag, vind ik. Dus naast het cliché gedeelte hebben we ook dromen in materiële zin. Zo hopen we dit jaar ons huis te verbouwen. Ik droom al jaren van een mooie leefkeuken en naar alle waarschijnlijkheid komt hij er toch echt dit jaar. Het plan is om er een gedeelte bij onze woning aan te bouwen en het realiseren van onder andere overkappingen. Vrienden van ons hebben ook een aluminium overkapping en ik vind het zo mooi en knus. Ik zie ons daarom ook al helemaal zitten op de zomeravonden, kijkend over onze mooie tuin met een drankje in de hand en de barbecue aan. Maar eerst komt het uitzoeken van onder andere een nieuwe keuken, vloer en verdere inrichting. Waar ik ook erg naar uitkijk.

Zakelijke doelen voor 2021

Voor Ps. Cheryl was 2020 een mooi blog jaar. Groei in alle opzichten en als kers op de taart heb ik me in november ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Ps. Cheryl is mijn bedrijf geworden en daar ben ik best wel een beetje trots op. Wist je dat;

  • Ps. Cheryl meer dan 90.000 keer bezocht is dit jaar?
  • Het hoogtepunt dit jaar meer dan 10.000 unieke bezoekers in één maand was?
  • Er met elkaar meer dan 200.000 pagina’s bezocht zijn?
  • Er dit jaar 82 blogs gepubliceerd zijn?
  • De best gelezen blog die dit jaar is gepubliceerd, de peuter speelhoek met de Ikea STUVA is?
Ikea Stuva speelplek

Voor 2021 wil ik nog meer gaan werken met blog doelen dan ik tot nu toe deed. Zo focus ik me op datgene waar ik met Ps. Cheryl naar toe wil groeien. Een doel dat ik voor komend jaar stel, is het ontvangen van meer dan 15.000 unieke bezoekers in één maand. Ik wil hiervoor Pinterest meer gaan inzetten, want dat is iets wat ik tot nu toe nog niet echt deed. Daarnaast heb ik nog als doel om mijn website aan te pakken en wellicht te voorzien van een nieuwe lay-out. Ik houd jullie op de hoogte in ieder geval.

Dankjewel

Tot slot wil ik jullie bedanken voor het bezoeken van Ps. Cheryl het afgelopen jaar. Of je nu een ‘stille’ lezer bent of regelmatig een duimpje of een reactie achterlaat, ik waardeer het enorm. Daarnaast ook bedankt voor het volgen op social media Instagram, Facebook en Pinterest. Dit maakt het bloggen zo leuk. Dankjewel.

Ik wil jullie allemaal hele fijne feestdagen wensen en zie jullie graag volgend jaar weer terug op de blog!

Ook andere bloggers hebben doelen voor het nieuwe jaar. Zo heeft bijvoorbeeld Mama met een Wolkje ook een leuke blog geschreven over haar doelen voor 2021.