De feestdagen staan weer voor de deur. Tijd om te oriënteren op leuke cadeautjes voor de kinderen. In deze review geef ik je cadeau inspiratie voor de allerkleinsten. Wij mochten namelijk van Kleine Giraf deze mooie Magische Speelboom van Klorofil ontvangen en in deze blog laat ik je onze ervaring weten. En niet onbelangrijk, je kunt er eentje winnen!

Klorofil speelgoed

De Klorofil wereld

De Klorofil wereld is een magische. Met speelsets en verschillende uitbreidingsmogelijkheden proberen ze een magische speelgoedwereld neer te zetten voor kinderen van 1,5 tot 7 jaar. Vriendelijke dieren leven in de natuur. Hoe magisch moet het zijn om in een boom te wonen?

De Magische Speelboom

Een van die speelsets van Klorofil is de Magische Boom, die een compleet huis verbergt. Door het bladerdak omhoog te ‘ploppen’, komt het huis tevoorschijn. Bij de set hoort onder andere een autootje en twee dierenvriendjes; vosje Eliot en beer Ruby. In de Magische Boom kunnen zij met de lift omhoog of eindeloos schommelen in de tuin. Bij het opruimen doe je net zo eenvoudig de boom weer dicht en kun je binnenin de losse onderdelen bewaren. Je neemt hem daarna zo mee als een koffertje.

Voor steeds nieuw speelplezier kun je deze Magische Speelboom uitbreiden met andere speelsets en dierenfamilies. Een voorbeeld van een uitbreiding is deze helicopter met vosje Rachel.

Wat vinden we er van?

Kinderen kunnen met deze set veel fantasie in kwijt. Met een beetje inleving zit je helemaal in de dierenwereld. Wat bijvoorbeeld leuk is, is de bewegende schommel. Of de propellors die gaan draaien als je de helicopter heen en weer beweegt.

Een echte plus vind ik de mogelijkheid voor uitbreiding. Zo kun je eindeloos combineren en blijft het spelen met de Magische Speelboom leuk en uitdagend.

En het speelgoed kan tegen een stootje wat ik bij deze leeftijd ook een enorm pluspunt vind.

Klorofil De Magische Speelboom

Samenvatting

  • Leeftijd : 1 – 7 jaar
  • Adviesprijs: €49,99 bij verschillende verkooppunten (zoals de Bol.com) en €13,99 voor aanvulling helicopter (Bol.com)
  • Categorie : speelset
  • Oordeel: 4 sterren

Wil je de speelset Magische Boom van Klorofil winnen? Doe dan mee aan de winactie op Facebook!
[update: winnaar is Manon Wagenaar-Burema. Gefeliciteerd, je mag me een berichtje sturen]